Collectie van 6 soorten keukenkruiden, zaden | Moestuinland 6 soorten keukenkruiden zadenpakket | Moestuinland Kruidenselectie zaden kopen, Set van 6 Kruiden | Moestuinland Keukenkruiden zaadpakket kopen | Moestuinland
Collectie van 6 soorten keukenkruiden, zaden | Moestuinland 6 soorten keukenkruiden zadenpakket | Moestuinland Kruidenselectie zaden kopen, Set van 6 Kruiden | Moestuinland Keukenkruiden zaadpakket kopen | Moestuinland
Keukenkruiden zaden, Collectie van 6
Deze 6-delige kruidencollectie is gevuld met diverse kruidenzaden voor de teelt speciaal in potten. Makkelijk te telen!

Artikelnummer

084080

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á6,50
Prijs per set
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Kruidenzaden kopen voor teelt in potten?

Deze selectie van 6 verschillende soorten kruiden bestaat uit de 6 meest populaire kruidensoorten. De kruidenselectie is samengesteld uit de meest geteelde kruiden in de moestuin, keuken of in potten. De 6 gevarieerde soorten kruiden zijn bijzonder geselecteerd voor het gebruik ervan in de keuken. Het zijn populaire soorten, en je kunt ze na de oogst ook allemaal invriezen. Hoewel vers gebruikt natuurlijk de voorkeur heeft. Altijd verse kruiden in huis met dit kruiden zadenpakket!

Welke soorten kruiden?

De kruidencollectie bestaat uit de volgende soorten kruiden:
Grootbladige Basilicum: Deze Basilicum wordt ongeveer 40 tot 50 centimeter hoog. Het is een leuke variant op gewone Basilicum, en geeft nét wat grotere bladeren. Binnenshuis het hele jaar door te zaaien en te telen. Niet direct in het zonlicht plaatsen. Je kunt deze ook buiten zaaien, van mei tot juni, bij hoge temperaturen. Het hele jaar door te oogsten bij de teelt binnen, en bij de teelt buiten van juni tot en met november.

Koriander Grootzadig: Deze Koriander soort is erg aromatisch en heeft zeer fijne bladeren. Deze Koriander wordt ongeveer 60 centimeter hoog. Binnenshuis het hele jaar door te zaaien in potjes. Ook niet in direct zonlicht zetten, dat is te warm voor binnen. Buiten te zaaien van mei tot juni. Heel het jaar te oogsten als je binnen de teelt van Koriander doet, en van mei tot november als je ook buiten teelt. 

Peterselie Amsterdamse Snij: De typische Nederlandse Peterselie wordt ongeveer 30 centimeter hoog. De smaak is vrij mild, en voor het aanbrengen van smaak erg goed te gebruiken. Overigens ook als garnering erg leuk. Binnen kun je deze Peterselie het hele jaar door zaaien. Ook weer niet in direct zonlicht zetten. Buiten kun je ze zaden van maart tot juli, waarbij je ze moet uitdunnen op 20 centimeter. Het hele jaar te oogsten, ook buiten, bij goede afdekking in de winter. 


Het aantal zaden per verpakking

Bieslook, Fijne: Deze mooie, lange bieslook soort heeft een milde smaak en is vooral geschikt voor het gebruik in soepen, salades en sauzen. Binnen in huis het hele jaar door te zaaien in potten, buiten direct zonlicht. Buiten te zaaien van maart tot mei. De binnen gezaaide Bieslook kun je het hele jaar door oogsten, en de buiten gezaaide Bieslook kun je oogsten van mei tot en met november. 

Munt kruizemunt: De naam zegt het al, deze munt versie heeft de smaak van de welbekende kruizemunt. Eén van de meest bekendste munt soorten over de hele wereld. De planten worden ongeveer 50 tot 60 centimeter hoog. Je kunt deze sterke smaakversterkers voor ontzettend veel doeleinden gebruiken. Binnen zaaien van februari tot april, buiten van april tot mei. De oogst is van april tot en met november.

Dille: Als laatste bevat deze kruidencollectie ook nog zaad van Dille. Een prachtige plant met hoge, veerachtige bladeren. Niet alleen handig voor in de keuken, maar ook dus als sierplant. Heeft een verfijnde smaak. Gaat goed samen met sauzen, soepen en bij vis. Vooral Zalm is super lekker met Dille. Kan vooral goed binnenshuis of in potten geteeld worden, maar ook zeker in de moestuin mogelijk. Je kunt Dille lang zaaien, van april tot juni.

Compleet zadenpakket kruiden


Naast de zaden bevat deze zadencollectie van populaire keukenkruiden ook nog plantlabels/steeketiketten en een potlood. Zo weet je precies waar je wat gezaaid hebt, en wat er aan het opkomen is. Leuk om mee te telen, en ook erg leuk om iemand cadeau te doen die gek is op kruiden of juist net met het kweken van kruiden wil beginnen!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.