Kruiden boek kopen, Kruiden kweken Kew Holly Farrell | Moestuinland Kruidenboek kopen, 70 soorten kruiden omschreven in tekst en beeld | Moestuinland
Kruiden boek kopen, Kruiden kweken Kew Holly Farrell | Moestuinland Kruidenboek kopen, 70 soorten kruiden omschreven in tekst en beeld | Moestuinland
Kruiden Kweken, De Kew Gardener's Gids
Dit kruidenboek staat boordevol met kruiden en alles wat je erover wilt weten. Informatie over de aanleg en verzorging van een kruidentuin.

Artikelnummer

Z9789036639286

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á12,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

De KEW Gardener's Gids: Kruiden Kweken kopen

DIt kruidenboek staat vol met allerlei informatie en tips over kruiden. Van informatie over aanleg tot verzorging, en over gebruik tot het maken van kruiden-cocktails. Daarnaast worden er tips vermeld voor het gebruik van deze kruiden in gerechten, voor het gebruik bij schoonheidsverzorging en de geneeskrachtige werking van de soorten. Het boek is opgedeeld in veerschillende projecten, waarbij meer dan 75 soorten kruiden voorbijkomen. Zo valt onder Project 4: Kruidenthee, de kruiden Citroengras, Ganzenvoet en Kardemom. Onder Project 8: Hé pesto! staan Shiso, Peterselie, Anijs en Peper. De kruiden worden vermeld onder de koppen 'inleiding' en vervolgens gebruik, teelt en oogst. Uiteraard vermeld met Latijnse naam, hoogte, omtrek en de winterhardheid. 

Kruidenboek met informatie

In dit boek staan de kruiden naast tekst ook vermeld met een foto of tekening. Een interessant en handig boek geschreven door Holly Farrell in opdracht van de Royal Botanix Gardens, KEW. In deze botanische tuin worden al meer dan 250 jaar planten gekweekt. Holly Farrell heeft gestudeerd aan dee RHS Garden in Wisley, en is een echte kenner. Ze schreef eerder goed verkochte boeken onder de naam The Jam Maker's Garden en Plants for Pits (in Nederland uitgegeven als 'Plant een pit').

ISBN: 9789036639286
144 pagina's
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.