Krokus bloembollen kopen, Ard Schenk Krokus najaar | Moestuinland
Krokus Bloembollen, Botanisch Ard Schenk
De Ard Schenk krokussen kan je mooi in groepjes planten en is zeer geschikt voor een rotstuin. Als je ze elk jaar laat staan bloeien ze het jaar daarop nog uitbundiger!

Artikelnummer

Y307600

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á3,49
ÔéČ┬á2,09
Prijs per 15 bloembollen
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Krokus Bloembollen, Botanisch Ard Schenk

De Ard Schenk Krokussen zijn prachtige, witte bloemen die als é'n van de eerste bollen bloeien, en die uit 5/7 centimeter diameter grote bloembollen voortkomen. De bloembollen zijn geschikt om in het najaar te poten. De Krokus bloeit elk jaar rijker, en zal dus jaar na jaar mooier worden. De Krokus Ard Schenk is goed te poten in groepen zoals borders en perken, maar ook erg geschikt in een rotstuin en natuurlijk in potten en bakken. Deze Botanische Krokussen hebben witte bladeren, en hebben oranje harten. Populair bloembollen soort, die hoog staat aangeschreven in de bloemen sector.

Botanische krokussen poten

Je kunt de Botanische Crocus Ard Schenk poten in het najaar, rond de maanden september tot en met december. Je moet de bloembollen in de aarde planten die eerst los en onkruidvrij is gemaakt. De bollen plant je met de punten naar boven. Als de teelt goed gaat, zullen de Krokussen bloeien in de maanden februari en maart. De Krokus Ard Schenk zal een hoogte bereiken van ongeveer 10 tot 15 centimeter. Je moet de bloembollen tot het moment van planten droog en koel bewaren. 

  • Inhoud: 15 bloembollen

  • Planten tussen september en december

  • Bloei in de maanden februari en maart

  • Bloembollengrootte: 5/7

  • Hoogte: 15 centimeter

  • Najaarsbol

Bloembollen voordat je gaat planten het liefst koel en donker bewaren. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.