Korenbloem zaden kopen, Blue Boy | Moestuinland
Korenbloem zaden, Blue Boy (Centaurea)
Centaurea cyanus - Deze Korenbloemen zijn te telen als vulling van de tuin, maar ook als snijbloem en als droogbloem. Mooie, opvallende, blauwe bloemen.

Artikelnummer

SL5270

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Blauwe Korenbloem zaden kopen

Blauwe Korenbloemen, wie kent ze niet? Ze staan ontzettend mooi in flinke groepen andere bloemen en geven de tuin meteen een goede boost. Ze bloeien maandelang, en je kunt er lang van genieten als de verwelkte bloemen geregeld worden weggehaald. Samen met witte Margrietjes en rode Klaprozen een zeer mooie combinatie! Je kunt deze Korenbloemen gebruiken als snijbloem en ook als droogbloem. Het zijn ferme dubbelbloemige planten en de bloemen zijn eenjarig. Korenbloemen houden van zon! 

Hoe moet ik de korenbloem zaaien?

Je kunt de zaden van de Korenbloemen zaaien onder glas in de maanden april en mei. Echter heeft het de voorkeur om ze meteen op de plaats van bestemming te zaaien. Overpoten vinden deze bloemen namelijk helemaal niet fijn. Dit kan in mei en juni, waarbij de planten iets moeten uitgedund worden als ze opgekomen zijn. De meest ideale temperatuur om te ontkiemen is 18 graden, waarbij de zaden er ongeveer 17 dagen over doen. De Korenbloem kan wel 80 centimeter hoog worden. 
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.