Komkommerkruid zaden kopen, micro greens (Borage) | Moestuinland Beschrijving hoe moet ik komkommerkruid zaaien? | Moestuinland Micro Greens Voorbeeld sfeerfoto komkommerkruid
Komkommerkruid zaden kopen, micro greens (Borage) | Moestuinland Beschrijving hoe moet ik komkommerkruid zaaien? | Moestuinland Micro Greens Voorbeeld sfeerfoto komkommerkruid
Komkommerkruid Zaden, Micro Greens
Komkommerkruid is als kiemgroente erg populair. Het groeit rustig, heeft een mooi blad en is na ongeveer 2 weken te oogsten.

Artikelnummer

080308

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Komkommerkruid zaden kopen microgreens

Deze komkommerkruid zaden zijn te gebruiken bij de teelt van microgroente of kiemgroente. Bij dit principe zaai je de zaden, teelt je ze tot ze de grootte hebben bereikt van een jonge scheut. Deze scheuten zitten namelijk vol met mineralen, vitaminen en andere voedingsstoffen. Meer nog dan in volgroeide groente en kruiden, zoals een volgroeide plant van de komkommerkruid. Uiteraard wel anders te bereiden, maar ook daarom juist zo leuk. De smaak is echt fris en goed te combineren met gerechten waar vis in zit of bij sandwiches. 

Komkommerkruid zaaien
Je kunt de komkommerkruid eenvoudig zaaien in wat grond in een klein bakje. Het hele jaar door is de komkommerkruid binnenshuis te telen, en het is een snelle groeier. Na het zaaien de zaden afdekken met een klein beetje grond, daarna de aarde goed vochtig houden. Na 2 weken te oogsten als micro leave. Dit betekent dat je de komkommerkruid kan oogsten als kiemblad, met stengel en al. 
  • Ongeveer 8 gram aan zaden;
  • Ruim 400 zaden per zakje.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.