Biologische Komkommerkruid Zaden Kopen, Borage | Moestuinland
Komkommerkruid Zaden, Borage | BIO
Eenjarige bloemen met felle blauwe kleur. Het blad is te eten, met een lichte komkommer smaak. Ook te gebruiken als garnering. Tevens hele goeie bijenlokker!

Artikelnummer

SL2049

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á2,10
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Komkommerkruid zaden kopen

Komkommerkruid is een hele diverse plant. Zowel te eten, als ter decoratie maar ook een hele goede bijenlokker. Komkommerkruid is een hele lange bloeier en bloeit maarliefst 4 maanden lang. Bernagie is een eenjarige plant en behoort mede om zijn lange bloeitijd tot het rijtje van de beste tuinplanten. Komkommerskruid heeft prachtige, blauwe bloemen. De smaak van het blad is terug te leiden naar de smaak van komkommer. De bloemen zijn echte bijenlokkers, en ze doen het zeer goed bij andere vruchten. De bloemen kunnen ook ter decoratie van gerechten dienen.


Komkommerkruid telen en er zorg voor dragen

De biologische komkommerkruid zaden zijn te zaaien in de maanden april tot en met juli. Doe dit bij een temperatuur van ongeveer 20 graden. Zaai ze direct in de vollegrond. Zaaien op regels, in een zonnige omgeving en een plek waar het niet waaien kan. Uitdunnen als de kiemplantjes zijn opgekomen. Hou hierbij een afstand van ongeveer 30 centimeter aan tussen de planten. Komkommerkruid doet het erg goed bij aardbeivruchten. Het stimuleert de groei ervan. De oogstperiode is van juli tot en met oktober. De jonge bladeren zijn lekker in salades, deze zijn veel smaakvoller dan oudere bladeren. 
 

Biologische komkommerkruid zaaien

Deze komkommerkruid zaden zijn biologisch geteeld, schoon gemaakt en verpakt. Hierdoor maken wij het je mogelijk om biologisch te tuinieren en een complete biologische moestuin te verzorgen. Gecontroleerd door een gecertificeerde stichting. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.