Kokardebloem zaden kopen, Dekenbloem mix | Moestuinland
Kokardebloem zaden, Dekenbloem (Gaillardia)
Gaillardia aristata - De Kokardebloem is een prachtige, wat onbekende bloemensoort. Tweekleurig in de tinten rood en geel. Meerjarige bloemensoort, afkomstig uit Amerika.

Artikelnummer

SL5475

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Kokardebloem zaden kopen

De Kokardebloem is een prachtige bloemensoort die van origine afkomstig is uit de Verenigde Staten. De bloemen zijn er in meerdere kleuren, waarbij deze mix bloemen voortbrengt in de kleuren geel en donkerrood. Geel aan de buitenste bladeren, en rood in het hart van de bloem. De planten zijn erg goed bestand tegen warmte en de zon, zelfs zo goed dat ze in Amerika op de stranden leven. De bloemen zijn meerjarig, en dat betekent dat je er zelfs na 1 keer zaaien, meerdere jaren van kunt genieten. 

Het zaaien van de Gaillardia

Je kunt deze bloemenzaden onder glas of in een verwarmde kas zaaien in de maanden maart, april en in mei. Ook kun je de zaden natuurlijk direct zaaien in de vollegrond, waarbij er pas vanaf half mei gezaaid kan worden. Houd ook dan de weersvoorspellingen in de gaten. De zaden hebben voldoende warmte nodig om te ontkiemen. Na ongeveer 18 dagen zullen de zaden ontkiemt zijn. De bloemen zullen bloeien in de maanden juli tot en met september. De Kokardebloemen worden ongeveer 60 centimeter hoog. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.