Knoflookkers zaden kopen, Knoflookkiem Chinese Bieslook | Moestuinland Knoflook kweken als kiemgroente, zaden zaad | Moestuinland
Knoflookkers zaden kopen, Knoflookkiem Chinese Bieslook | Moestuinland Knoflook kweken als kiemgroente, zaden zaad | Moestuinland
Knoflookkers zaden, Knoflookkiem (Chinese Bieslook)
Zaden voor de teelt van Knoflookkers of Knoflookkiemen. Smaakvolle toevoeging in de salades of als topping om gerechten een boost te geven.

Artikelnummer

V692550

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Knoflookkiem zaden kopen

Zaden voor de kweek van knoflookkiemen of knoflookkers. Bijzonder smaakvol en lekker pittig van smaak. De zaden kunnen ook gebruikt worden voor de kweek van Chinese Bieslook als volwaardige plant, maar wordt vooral gebruikt als kiemgroente of spruitgroente. Op die manier ook jaarrond op te kweken in een simpel bakje met watten of een klein laagje aarde. 

Knoflookkers als kiemgroente kweken

Knoflookkers is eenvoudig zelf op te kweken. Je hebt eenvoudig alleen maar een vochthoudend materiaal nodig, zoals watten, keukenrol of gewoon wat aarde. Je kunt knoflookkers telen als spruitgroente/kiemgroente, maar ook als microgroente/micro-leafs. Bij de eerst genoemde is de knoflookkers binnen een paar dagen te oogsten, en bij de microgroente duurt dit iets langer, omdat je het jonge plantje oogst. Voor de kweek als Chinese knoflookbieslook, zaaien van maart-juli. Winterharde plant met witte bloemen.

Grootverpakking bevat ongeveer 5 gram aan zaad.
Latijnse naam: Allium tuberosum.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.