Knoflook kopen, 500 gram messidrome
Knoflook, Messidrome XL verpakking (500 gram)

Deze XL verpakking bevat 500 gram aan Knoflook teentjes, en is een voordeel verpakking ten opzicht van de 250 gram.

Artikelnummer

881210XL 

€ 8,49
Prijs per 500 gram

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Knoflook grootverpakking kopen

Deze grootverpakking of XL knoflook verpakking is gevuld met 500 gram aan knoflook teentjes om te poten. De 500 gram is verdeeld in 2 zakjes van elk 250 gram. Het is een voordeelverpakking ten opzichte van de 250 gram Meddidrome Knoflook die ook op Moestuinland.nl te koop is. 

Knoflook Messidrome telen

Knoflook is erg leuk om te telen, en het vraagt weinig aaandacht. De knoflook poot je in het najaar, zo rond de maand oktober. Knoflook is niet alleen erg lekker, maar ook super gezond! De smaak van deze knoflook Messdirome is tamelijk mild en zoet voor knoflook. Tijdens de koude wintermaanden slaat de knoflook energie op om die in de zomer er weer uit te laten komen.

Knoflook poten

Poot knoflook in goed losgewerkte grond zo rond oktober. Dit mag ook voor in november of achter in september zijn. Doe dit in grond die water goed door kan laten, dus op kleigrond is het telen van knoflook niet zo'n goed idee. Knoflook poot je met de punten naar boven. Je kunt dit doen op zo'n 10 tot 20 centimeter van elkaar af. De bolgrootte van de knoflook teentjes is 50-60 milimeter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.