Knoflook kopen, 500 gram messidrome
Knoflook, Messidrome/Germidour XL verpakking (10 bollen)
Deze XL verpakking bevat 10 bollen aan plant knoflook, en is een voordeel verpakking ten opzicht van de 5 bollen verpakking.

Artikelnummer

881210XL

Levertijd

Binnen 4 werkdagen

ÔéČ┬á7,50
Prijs per 10 bollen
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Knoflook grootverpakking kopen

Deze grootverpakking of XL knoflook verpakking is gevuld met 10 bollen aan knoflook om te poten. De 10 bollen verpakking is verdeeld in 2 zakjes van elk 5 bollen. Het is een voordeelverpakking ten opzichte van de 5 bollen verpakking Messidrome Knoflook die ook op Moestuinland.nl te koop is. 

Knoflook Messidrome telen

Knoflook is erg leuk om te telen, en het vraagt weinig aaandacht. De knoflook poot je in het najaar, zo rond de maand oktober. Knoflook is niet alleen erg lekker, maar ook super gezond! De smaak van deze knoflook Messdirome is tamelijk mild en zoet voor knoflook. Tijdens de koude wintermaanden slaat de knoflook energie op om die in de zomer er weer uit te laten komen.

Knoflook poten

Poot knoflook in goed losgewerkte grond zo rond oktober. Dit mag ook voor in november of achter in september zijn. Doe dit in grond die water goed door kan laten, dus op kleigrond is het telen van knoflook niet zo'n goed idee. Knoflook poot je met de punten naar boven. Je kunt dit doen op zo'n 10 tot 20 centimeter van elkaar af. De bolgrootte van de knoflook teentjes is 50-60 milimeter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.