Winterknoflook kopen, Messidrome (250 gram) | Moestuinland Winter Knoflook, Messidrome (5 bollen)
Winterknoflook kopen, Messidrome (250 gram) | Moestuinland Winter Knoflook, Messidrome (5 bollen)
Winter Knoflook, Messidrome (5 bollen)
Deze Knoflook is te planten van half september tot en met eind oktober. Als de teelt goed gaat, is de knoflook in juli te oogsten.

Artikelnummer

881210

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á3,99
Prijs per 5 bollen
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Knoflook kopen

Knoflook is ontzettend gaaf om zelf te telen! De teelt van knoflook is niet veeleisend, en het smaakt nog veel lekkerder dan uit de winkel ook. De smaak van deze knoflook Messidrome is redelijk mild en ook wat zoet. De opbrengst van deze Knoflook is erg goed! Per verpakking zitten er 5 bollen pootknoflook in. Knoflook is niet alleen lekker, maar ook super gezond voor je! In de winter, als de knoflookbollen onder de grond zitten, slaat hij energie op die er in de zomer weer uitkomt zodat deze heerlijke knoflook te oogsten is. 

Messidrome Knoflook poten

Je kunt de Messidrome Winter Knoflook poten in het najaar. Doe dit vanaf half september tot en met eind oktober. De grond waarin de knoflook gepoot wordt, mag eerst wel even lekker los gemaakt worden. Het moet goed doorlatende grond zijn, zodat er geen water in blijft staan. Verder groeit knoflook overal. Poot de Knoflook met de punten naar boven. Doe dit op ongeveer 10 x 20 centimeter afstand van elkaar. De knoflook teentjes hebben een bolgrootte van 50-60 milimeter. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.