Knoflook kopen, pootgoed pootknoflook | Moestuinland
Knoflook, Allium sativum (5 bollen)
Deze plantknoflook is geschikt voor zowel het voorjaar als het najaar. Geleverd per 5 knoflook bollen, met elk een aantal teentjes.

Artikelnummer

ZSL9080

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,20
Prijs per 5 bolletjes
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Knoflook bolletjes kopen (pootgoed)

Knoflook is een gewas dat je moet poten en niet kunt zaaien. Je kunt knoflook zowel in het voorjaar en in het najaar planten. Deze knoflook is speciaal ontwikkeld voor de teelt van nieuwe knoflook. Mooi soort met een fijne knoflook smaak. Knoflook teelt vraagt na het poten niet veel aandacht maar groeit zonder veel gemor goed door. Deze plant knoflook wordt geleverd in een netje van 5 bolletjes met dus meerdere teentjes per bol.

Hoe moet ik knoflook poten?

Je kunt de knoflook dus in het voor-, en najaar poten. Februari, maart en april zijn geschikte maanden in het voorjaar. September, oktober en november zijn de maanden waarin je ook knoflook kunt poten. Pel de knoflookbolletjes los en plant de knoflookteentjes op ongeveer vijf centimeter diepte. Houdt hierbij een plant afstand aan van zo'n 3 bij 10 centimeter. De grond waar je knoflook in wilt gaan telen moet lekker los zijn en mag goed humusrijk zijn. Zodoende hoeft er tijdens de verdere teelt van knoflook niet bijgemest te worden. Oogsten in de maanden juli tot augustus. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.