Klimmende Winde zaden kopen, Ipomoea nil (Pink) | Moestuinland Klimmende winde zaaien | Moestuinland
Klimmende Winde zaden kopen, Ipomoea nil (Pink) | Moestuinland Klimmende winde zaaien | Moestuinland
Klimmende Winde zaden, Ipomoea nil (Roze)
Deze sterke Klimmende Winde produceert prachtige bloemen met een felle roze kleur. De bloemen zijn dubbelbloemig. Kan ook prima worden geteeld in potten.

Artikelnummer

080930

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Klimmende Winde zaden kopen

Deze zaden produceren een klimmende Winde, of ook wel de Ipomoea nil genaamd. Met zijn felle roze kleuren is het echt een opvallende plant. In het Engels wordt de Klimmende Winde ook wel 'Morning Glory' genoemd, verwijzend naar de fijne kleur en geur die in de ochtend extra sterk zijn. De Winde is een hele sterke plant die goed groeit en maarliefst 300 centimeter hoog kan worden. De bloemen zijn dubbelbloemig en daarom extra vol en mooi. Naast de standplaatsen in de tuin, moestuin of rond het huis, kun je de Winde ook prima in potten telen.

Hoe moet ik Winde zaaien?

De Winde zaden zijn vanaf maart onder glas te zaaien tot en met juli. Als deze planten eenmaal zijn opgekomen, kun je ze uitplanten na de laatste nachtvorst. Dit zal ongeveer eind mei zijn, rond de IJsheiligen. Je kunt er ook voor kiezen om direct in de volle grond te zaaien. Dit kan in de maanden mei, juni en juli. Belangrijk is dat de Klimmende Winde een zonnige en vochtige standplaats krijgt. De planten ongeveer 25 centimeter uit elkaar uitpoten. De bloeiperiode van de Winde loopt vanaf juli tot en met september. In een zakje zitten ongeveer 2 gram aan zaden, genoeg voor 10 vierkante meter aan Winde bloemen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.