zaden voor oost indische kers mix kopen - moestuinland
Klimkers zaden, Oost Indische mix | BIO
Tropaeolum majus - Deze multifunctionele klimmer groeit erg snel. Niet alleen zien de bloemen er mooi uit, maar je kunt ze ook door het eten verwerken!

Artikelnummer

SL6246

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!Klimkers Zaden Kopen

Tropaeolum majus: Dat is de naam voor de Oost-Indische Kers in het Latijn. Een plant die tot 2,50 meter hoog kan worden, met kruipende en klimmende stengels. De Klimkers is eenjarig, en groeit zeer snel. En wist je dat de bloemen en bladeren gewoon gegeten kunnen worden? De blaadjes smaken naar pittige pepertjes en zowel de bloemen als de blaadjes kan je bijvoorbeeld door de salade mengen.  De bloemen zijn mooi fel rood en geel van kleur, en hebben een trompetvorm. En ohja, ben je dol op kappertjes? De zaden van deze plant kunnen worden ingemaakt, als kappertjes!

Klimkers Zaaien 

Bij het zaaien is het verstandig om rekening te houden met de plaats. Wil je dat de Oost-Indische kers de lucht in gaat, zet 'm dan langs een hekwerk. Wanneer je de Klimkers als bodembekker wil inzetten geef 'm dan wat ruimte. Maar in potten kan ook, denk bijvoorbeeld aan een hanging basket! Dan groeit deze Oost-Indische mooi over de rand. De Kers hoef je niet tot nauwelijks te voeden met mest. 

Biologische Zaden van SluisGarden

De Biozaden van SluisGarden worden geteeld, geschoond en verpakt op biologische wijze. Dit betekend bijvoorbeeld dat er geen kunstmest wordt gebruikt voor de groei, en de gewassen niet met chemicaliën worden bespoten. De biozaden zijn geregistreerd bij stichting SKAL, om er zeker van te zijn dat je te maken hebt met 100 procent biologische zaden. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.