Klaproos zaden kopen, Papaver rhoeas Shirley Mixed | Moestuinland Beschrijving zaaien klaproos Shirley Mixed Papaver Rhoeas
Klaproos zaden kopen, Papaver rhoeas Shirley Mixed | Moestuinland Beschrijving zaaien klaproos Shirley Mixed Papaver Rhoeas
Klaproos Zaden, Papaver rhoeas (mix)
Deze mix van brede klaproos zaden is uitermate geschikt voor de klaproos teelt in tuin of moestuin. Mooi mengsel van zachte kleuren.

Artikelnummer

080851

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Klaproos Shirley zaden kopen

Deze klaproos mix onder de naam 'Shirley Mixed' is een mooie combinatie aan gemengede klaproos zaden. De klaprozen variëren in kleur van wit tot roze tot donkerrood. De Latijnse naam is de Papaver rhoeas. Je kunt de bloemen prachtig gebruiken in de tuin, moestuin of borders. Wel snijden als ze nog in de knop zijn. Je kunt de zaaddozen van deze klaproos mooi gebruiken bij het maken van boeketten.

Papaver rhoas telen

Deze klaproos zaden kun je direct in de vollegrond zaaien. Dit doe je in de maanden maart tot en met mei. Wacht wel tot eind maart met zaaien, anders is het nog te koud. Je kunt kiezen voor het zaaien in regels of breedwerpig. Als je kiest voor zaaien op regels, dan moet je later wat uitdunnen. Het zijn eenjarige bloemen en ze kunnen een hoogte bereiken van 70 centimeter. Genoeg zaden voor 2 vierkante meter aan klaprozen.  De bloeiperiode is van juni tot en met september.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.