Kieseriet (MgO) Biologisch kopen, Kieseriete BIO | Moestuinland
Kieseriet (MgO) Biologisch, Humuforte | BIO
Deze Kieseriet korrels zijn een organische bron van Magnesium (MgO). Geeft meer groen aan je planten, fotosynthese en versterkt je planten.

Artikelnummer

ZHF14KIO

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á7,99
Prijs per 1400 gram
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Kieseriet (MgO) biologisch kopen

Kieseriet is een meststof die boordevol zit met Magnesium. Je kunt deze biologische Kieseriet gebruiken voor je gazon, groene heesters en coniferen of natuurlijk voor de moestuin. Deze natuurlijke bron van Magnesium geeft het gras een groenere kleur. Voor de Heesters en Coniferen geeft het ook een groenere kleur, zeker omdat deze planten magnesiumminnend zijn. Het gaat verkleuring van de naalden en het blad tegen. Daarnaast is het voor de moestuin erg geschikt om bladgroenten zoals sla, peterselie, selderij en andere groenten en kruiden een groenere kleur te geven. Kieseriet is een samengestelde meststof van Magnesiumoxyde (MgO) en van Zwaveltrioxide. Toegestaan voor de biologische landbouw. 

Magnesium korrels tegen verkleuring

Deze korrel is een natuurlijke bron van zowel Magnesium als ook van Zwavel. Deze stoffen worden snel door de grond opgenomen en werkt dus snel. Binnen 2 weken kun je resultaat zien. Een echte oplossing tegen vergeling. Bevat geen verder aanvullende voedingsstoffen. 

Adviesdosering: 20 tot 40 gram per vierkante meter, uiteraard afhankelijk van het bodemtype, de bodemgesteldheid en de toepassing.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.