kattenstaart zaden kopen bij moestuinland
Kattenstaart Zaden, Rood Cascade Red (Amaranthus)
Amaranthus caudatus - De kattenstaart wordt ook wel de Dreadlock-plant genoemd, vanwege de dikke bloeiaren. De aren worden donkerrood van kleur.

Artikelnummer

SL5065

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Kattenstaart Zaden Kopen

De kattenstaart is misschien wel een van de bijzonderste bloemen. De plant krijgt een soort dreadlock-achtige bloemen, die donkerrood van kleur worden. De dreadlocks hebben ook wat weg van een kattenstaart. De bloem misstaat dan ook niet in de vaas! Het geeft een boeket een totaal andere uitstraling dan van een gemiddeld boeket. De kattenstaart is een eenjarige plant.

Amaranthus caudatus 'Red Cascade' Zaaien

Zaaien doe je bij voorkeur direct buiten, in de volle grond. Zaaien kan in de maanden april en mei. De zaden zullen na zo'n 21 dagen gaan ontkiemen. Een zaaitemperatuur van om en nabij de 16 graden is hierbij ideaal. Het zakje kattenstaartzaden bevat 1 gram zaden, wat overeenkomt met ongeveer 1500 zaden. Bloeien zal de kattenstaart in de maanden juli, augustus en september. De planten krijgen een hoogte van zo'n 60 centimeter. Houd er rekening mee dat de plant graag op een zonnige plek staat, met een plantafstand van zo'n 30 centimeter. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.