Kattenkruid zaden kopen, Nepeta Mussinii paars | Moestuinland Beschrijving hoe te zaaien Nepeta Kattenkruid | Moestuinland
Kattenkruid zaden kopen, Nepeta Mussinii paars | Moestuinland Beschrijving hoe te zaaien Nepeta Kattenkruid | Moestuinland
Kattenkruid zaden, Nepeta mussinii
Kattenkruid zijn super mooi bloeiende bloemen die tegenwoordig erg populair zijn. Erg geliefd bij bijen, vlinders en uiteraard katten.

Artikelnummer

H15430

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,89
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Kattenkruid zaden kopen

Kattenkruid zijn dé bloemen die je tegenwoordig overal ziet en die razend populair zijn. Deze prachtige paarse bloemen lijken erg op lavendel maar zijn er geen familie van. Wel trekken ze minstends zo veel bijen en vlinders aan. Ook katten zijn dol op deze meerjarige bloemen, en gaan er graag in liggen. Kattenkruid is daarom een toepasselijke naam. Wordt ook wel Neppe genoemd. De bloemen worden ongeveer 30 centimeter hoog en zijn mede daarom ook goede bodembedekkers. In tegenstelling tot Lavendel, kan Kattenkruid vaak wel tegen halfschaduw rijke plaatsen. Hoewel zon natuurlijk voor bloemen bijna altijd beter is. De bloemen zijn behaard en hebben een mooie blauw/paarse kleur.

Hoe moet ik Nepeta (Neppe) telen?

Je kunt de Kattenkruid zaden direct buiten in de volle grond zaaien. Doe dit in de maanden mei, juni en juli. Zaaien kan op een zaaibed, waarna je de planten rond oktober en november uitplant op de plek van bestemming. Kattenkruid bloeit in het 2e jaar. Erg mooi in borders, groepen, perken en saaie stukken tuin. Geeft volop kleur en leven aan je tuin/moestuin. De bloemen bloeien van mei tot en met juli en worden dus ongeveer 30 centimeter hoog. De Latijnse naam van dit Kattenkruid is Nepeta mussinii.

Het zakje bevat 0,25 gram zaad, circa. 75-100 zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.