sogo kweekkas vensterbankkas van moestuinland kweken bij moestuinland sogo vensterbankkas kopen bij moestuinland sogo kweekkas moestuinland
sogo kweekkas vensterbankkas van moestuinland kweken bij moestuinland sogo vensterbankkas kopen bij moestuinland sogo kweekkas moestuinland
Kweekkas, Vensterbankkas incl. 30 turfpotjes SOGO
Handige kweekkas die je in de vensterbank kan plaatsen. De set bevat ook een set van 5 trays van 6 biologische potjes, die er precies tussen passen.

Artikelnummer

Z887340

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á7,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Kweekkas SOGO Kopen

Voorzaaien wordt zo wel heel makkelijk! Deze kweekkas heeft een afmeting van 50 centimeter bij 10 bij 15 centimeter. en zet je eenvoudig in de vensterbank neer. De kas is namelijk wel mooi lang, maar heel ondiep. Hierdoor kan je de kas makkelijk kwijt, maar toch veel zaailingen voorzaaien.

Vensterbank kweekkas voor het zaaien

De kas heeft een kunststof heldere kap. Daarnaast zijn er 5 trays van 6 potjes geplaatst in de kunsstof onderbak, die je er eenvoudig uit kan tillen. Deze trays kan je, wanneer de plantjes er klaar voor zijn, zo in de grond zetten. Het materiaal vergaat vanzelf en de wortels zullen er doorheen dringen. Deze Biologische potjes kan je eenvoudig nabestellen of bijbestellen, ze passen er precies tussen!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.