Zaden voor biologische kamille - Moestuinland
Kamille Zaden, Echte Kamille | BIO
Echte kamille heeft een sterke geur en is een echte zomerbloeier. Heerlijk om thee van te maken die niet alleen lekker is maar ook nog eens een geneesachtige werking heeft.

Artikelnummer

SL2081

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Kamille Zaden Kopen

Kamille was bij de oude Egyptenaren al een gewild kruid. Ook nu is het in Nederland een kruid die iedereen wel kent. Kamille thee is erg rustgevend. Ook schijnt het te werken tegen ontstekingen en bij slapeloosheid. Kamille kun je heerlijk in allerlei gerechten verwerken. Kamille geeft een prachtige bloem en daarnaast is het een heerlijk ruikend kruid.

Kamille Zaden: zaaien en onderhouden

Zaaien kan tussen maart en juli, waarvan de eerste 2 maanden onder glas. Oogsten kan tussen mei en augustus. Het lekkerste is natuurlijk om de bladeren vers te eten, maar je kan kruiden ook prima invriezen. Vul gewoonweg een ijsblokjesbakje met water. Doe de kruiden erin en zet ze zoveel mogelijk onder water. Zet ze in de vriezer en later gelabeld in zakjes ompakken en weer in de vriezer. 

Biologische Zaden

Deze kamille zaden zijn volgens de biologische wijze geteeld, geschoond en verpakt. Onder andere betekent dit dat er alleen met de handen aan gewerkt is, dat er geen chemicaliën in verwerkt zijn en dat er bijvoorbeeld alleen maar echte mest gebruikt is en geen kunstmest. Ook dragen onze zaden het SKAL keurmerk, wat betekent dat de zaden zijn vastgelegd en gecontroleerd door de stichting SKAL. Het SKAL keurmerk garandeert dat het daadwerkelijk om een biologisch product gaat. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.