Biologische Kamille Zaden Kopen
Kamille was bij de oude Egyptenaren al een gewild kruid. Ook nu is het in Nederland een kruid die iedereen wel kent. Kamille thee is erg rustgevend. Ook schijnt het te werken tegen ontstekingen en bij slapeloosheid. Kamille kun je heerlijk in allerlei gerechten verwerken. Kamille geeft een prachtige bloem en daarnaast is het een heerlijk ruikend kruid.
Kamille Zaden: zaaien en onderhouden
Zaaien kan tussen maart en juli, waarvan de eerste 2 maanden onder glas. Oogsten kan tussen mei en augustus. Het lekkerste is natuurlijk om de bladeren vers te eten, maar je kan kruiden ook prima invriezen. Vul gewoonweg een ijsblokjesbakje met water. Doe de kruiden erin en zet ze zoveel mogelijk onder water. Zet ze in de vriezer en later gelabeld in zakjes ompakken en weer in de vriezer.
Biologische Zaden
Deze kamille zaden zijn volgens de biologische wijze geteeld, geschoond en verpakt. Onder andere betekent dit dat er alleen met de handen aan gewerkt is, dat er geen chemicaliën in verwerkt zijn en dat er bijvoorbeeld alleen maar echte mest gebruikt is en geen kunstmest. Ook dragen onze zaden het SKAL keurmerk, wat betekent dat de zaden zijn vastgelegd en gecontroleerd door de stichting SKAL. Het SKAL keurmerk garandeert dat het daadwerkelijk om een biologisch product gaat.