Witte Muskuskaasjeskruid zaden kopen Alba | Moestuinland Beschrijving zaaien wit kaasjeskuid Sfeerfoto witte kaasjeskruid | Moestuinland
Witte Muskuskaasjeskruid zaden kopen Alba | Moestuinland Beschrijving zaaien wit kaasjeskuid Sfeerfoto witte kaasjeskruid | Moestuinland
Kaasjeskruid zaden, Muskus Alba Wit (Malva moschata)
Het kaasjeskruid is een plant die veel insecten zoals bijen en hommels lokt. Deze soort bloeit met prachtige witte bloemen en wordt zo'n 60 centimeter hoog.

Artikelnummer

005428

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Wit kaasjeskruid zaden kopen

Het Witte Muskuskaasjeskruid, in het latijn ondergebracht bij Malva moschata, is een plant die veel insecten lokt, zoals bijen en hommels. De plant staat het liefst op een plekje in de volle zon, met een goede luchtige bodem die niet te veel water vast houd. Het zakje kaasjeskruidzaden van Buzzy bevat zo'n 0,5 gram zaden, wat goed is voor 2 vierkante meter. Per plant gebruikt het kaasjeskruid een ruimte van 20 x 20 centimeter. De plant wordt zo'n 60 centimeter hoog. Krijgt in het 2e jaar prachtige grote witte bloemen. 

Muskuskaasjeskruid, Malva moschata zaaien

Zaaien van het muskuskaasjeskruid doe je in de maanden mei, juni, juli of augustus. Doe dit bij voorkeur direct in de volle grond of in een grote pot buiten. Het jaar volgend op het jaar dat je gezaaid hebt, zal het witte kaasjeskruid gaan bloeien. Dit doet de plant in de maanden juni, juli, augustus, september en oktober. Het Muskuskaasjeskruid kan zichzelf gaan uitzaaien na de bloei. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.