Groot Kaasjeskruid zaden zaad kopen, Malva Sylvestris | Moestuinland Kaasjeskruid groot zaden zaad kopen
Groot Kaasjeskruid zaden zaad kopen, Malva Sylvestris | Moestuinland Kaasjeskruid groot zaden zaad kopen
Kaasjeskruid zaden, Groot (Malva sylvestris)
Dit Grote Kaasjeskruid is een prachtige plant die zowel te telen is als bloem maar ook als kruid. Heeft namelijk veel goede werkingen!

Artikelnummer

H11095

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,89
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Groot Kaasjeskruid zaad kopen

Het Groot Kaasjeskruid kennen we officieel ook onder de naam Malva sylvestris. Het is een prachtige bloemensoort die zowel voor de sierteelt, als ook voor de medicinale werking te telen is. Je kunt de jonge Kaasjeskruid planten en de jonge bladeren gebruiken in een salade. Van de volgroeide bladeren en bloemen kun je thee maken, wat schijt te helpen tegen onder andere keelontsteking. Leuk om te telen in de volle grond, maar ook geschikt voor in bakken en potten!

De Kaasjeskuid zaden zaaien

Je kunt de zaden van het Groot Kaasjeskruid zaaien in de volle grond of in potten/bakken in de maanden april, mei en juni. Doe dit als je kiest voor buiten in de volle grond wel op regels. Je kunt de zaden natuurlijk ook eerst allemaal (of een deel) buiten op een zaaibed zaaien, om ze later in potten verder te telen. Na het zaaien iets uitdunnen en als je wilt verspenen. De bloei-, en oogsttijd van het Kaasjeskruid is in de maanden juni tot en met september. Het Kaasjeskruid wordt ongeveer 80 centimeter hoog.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.