Biologische Juffertje-in-het-groen zaden kopen, Persian Mix | Moestuinland Juffertje in het groen zaden kopen, Mix Persian Jewels BIO | Moestuinland
Biologische Juffertje-in-het-groen zaden kopen, Persian Mix | Moestuinland Juffertje in het groen zaden kopen, Mix Persian Jewels BIO | Moestuinland
Juffertje-in-het-groen zaden, Mix | BIO
Nigella damascena - Deze Juffertje-in-het-groen mix is een mooi mengsel van blauwe, witte en roze bloemen. Biologische zaden.

Artikelnummer

94535

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Juffertje-in-het-groen zaden kopen

We kennen Juffertje-in-het-groen als een prachtige bloemensoort die geliefd is bij vlinders, bijen en andere insecten. Deze schitterende bloemen zijn erg mooi om te zien en ook te gebruiken als snijbloem in zomer-, en winterboeketten. Vergeet ook de zaaddozen van deze bloemen niet. Deze gedroogde zaaddozen zijn als decoratie erg mooi. Persian Jewels bestaat uit een mix van diverse kleuren Juffertje-in-het-groen, ook bekend als Nigella Damascena. De kleurenmix bestaat uit roze, witte en blauwe bloemen in diverse tinten. 

Hoe moet ik Biologische Nigella telen?

Je kunt de biologische zaden zaaien in de maanden maart, april en mei. Je kunt dit meteen buiten doen, op regels op breedwerpig. Na de opkomst kun je de jonge plantjes eventueel iets uitdunnen. Het Juffertje-in-het-groen bloeit in de maanden juli, augustus en september. De pastelkleurige bloemen houden van een zonnige plek. Deze kleurrijke planten worden ongeveer 45 centimeter hoog. Mooi in de border en in groepen. Geschikte droogbloemen.

De zaden zitten verpakt in een bio-based verpakking, gemaakt van restmateriaal van tomatenplante. Inhoud: 0,25 gram, ongeveer 100 zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.