Japanse bloemengazon, Japanese bloemen zaden mix mengsel kopen
Bloemenmengsel, Japans bloemengazon (Maxi-Pack)
Fleur je tuin op met kleurrijke bloemen in een Japanse tint. De Japanse bloemengazon mix is divers en blijft laag aan de grond.

Artikelnummer

SL7305

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á8,99
Prijs per 125 gram
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Japanse bloemen zaden kopen (mix)

Vertaal een Japans bloemengazon naar je eigen achtertuin met deze Japanse bloemenmix. De Japanse bloemenmix bestaat uit een kleurrijk mengsel met daarin allemaal bloemensoorten die je veel in de Japanse bloemengazonnen tegenkomt. Het is een éénjarige mix met kleurrijke en vrolijk ogende bloemen. Bevat onder andere de volgende soorten bloemen: Linum, Centaurea, Agrostemma, Zinnia, Antirrhium, Nigella, Calendula, Iberis, Gillia, Lavatera, Collinsia, Linaria, Mathiola, Silene, Viscaria en Salvia. De Maxi-Pack is verder aangevuld met een deel dood Boekweit, wat kracht geeft aan de grond en gelijk een booster is voor de bloemen. Ook zorgt het ervoor dat je niet te dik zaait, zodat de zaden elkaar verstikken.

Bloemengazon Japanse stijl kweken

De Japanse bloemengazon mix is verpakt in een kartonnen doosje. Deze zogenaamde Maxi-Pack is afgevuld met 125 gram aan bloemenzaad en Boekweit. Je kunt de zaden van dit mengsel zaaien van april tot en met juni in de volle grond. Zorg ervoor dat de grond vóórdat je gaat zaaien, onkruidvrij is. Grond daarna een beetje losmaken en daarna egaliseren. Na het zaaien de grond doorharken zodat het gelijkmatig verspreid wordt. De grond hierna nat maken met een fijne broeskop. Verder goed vochtig houden, maar niet te nat. De bloemen uit dit Japanse mengsel bloeien ongeveer 3 maanden, rond juni t/m oktober. De bloemen blijven laag en worden ongeveer 40 centimeter hoog.

Goede aantrekkingskracht voor bijen en vlinders!

Het Japanse bloemengazon mengsel in het kort:

  • Inhoud: 125 gram voor circa. 125 m2;

  • Zaaien: april-juni;

  • Bloei: juni-oktober

  • Hoogte: 40 centimeter

  • Kiemduur zaad: circa. 20 dagen 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.