Inmaakpotjes weckpotjes kopen, Weckpotten inmaakpotten M 230ml | Moestuinland Sfeerfoto M inmaakpotjes weckpotten Inmaakpotje weckpotje moestuinland
Inmaakpotjes weckpotjes kopen, Weckpotten inmaakpotten M 230ml | Moestuinland Sfeerfoto M inmaakpotjes weckpotten Inmaakpotje weckpotje moestuinland
Inmaakpotjes M, Tray van 6 stuks
Deze inmaakpotjes zijn geschikt voor het bewaren van vers en ingemaakte fruit en groenten. Inhoud van 230 ml, ideaal in gebruik.

Artikelnummer

ZC2052

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á12,99
Prijs per set van 6
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Inmaakpotjes of weckpotjes kopen 230ml

Deze inmaakpotjes of weckpotjes kun je gebruiken voor het opslaan van zowel vers als ook vooral voor ingemaakt fruit, groenten en ander etenswaar. Wat dacht je van verse fabrikozen, of sjallotjes. Maar ook jam en ander ingemaakt fruit. Kruiden kun je ook prima in deze inmaakpotjes bewaren. Maak je eigen jam en vul de inmaakpotjes ermee. Deksel dicht en in de kast ermee. De inmaakpotjes zijn voorzien van een stevig beugeldeksel waardoor je de inhoud goed kan afsluiten en het zo wel maanden lang kunt bewaren. De weckpotjes zitten verpakt in een traytje van 6 stuks.

Glazen weckpotjes bestellen

De weckpotjes zijn gemaakt van glas. Hierdoor kun je de inmaakpotten jaren lang gebruiken. Niet bestand tegen een vaatwasser, en dus lekker ouderwets met de hand afwassen. De beugeldeksel zijn gemaakt van metaal, en de oranje band die het potje extra goed afsluit is gemaakt van rubber. De inmaakpotten hebben een inhoud van 230 milliliter en ze hebben per stuk de volgende afmeting: 9,2 x 7 x 11,8 centimeter. De prijs voor deze weckpotjes is per 6 stuks die gesealed in 1 kartonnen tray worden geleverd. Exclusief stickers en fruit.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.