Inloop kweekkas kopen bestellen, Inloop kas | Moestuinland Omdoos verpakking kweekkas kopen Grow-It inloopkas | Moestuinland
Inloop kweekkas kopen bestellen, Inloop kas | Moestuinland Omdoos verpakking kweekkas kopen Grow-It inloopkas | Moestuinland
Kas, Inloop kweekkas - Grow-it (200x190x127 cm)
Met een inloop kweekkas kun je elk gewas telen dat een beetje warmte nodig heeft. Ook kun je eerder beginnen en langer in het jaar door.

Artikelnummer

Z884966

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á119,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Inloop kweekkas plastic kopen

Hoe gaaf is het om een eigen kweekkas te hebben. Groot formaat waar je in kunt staan, en waar de ene zijde bedoeld is voor het kweken van plantjes in potten en potjes, en de andere zijde voor het kweken van planten in de grond. Bijvoorbeeld tomatenplanten. Zo kun je voortaan ook warmte minnende gewassen telen, zoals paprika, peper, tomaat, aubergine, etc. Inclusief een 2-laagse oppottafel, net zo lang als de langste zijde van de kweekkas. Makkelijk op te zetten!

Manshoge kas met folie

De inloop kweekkas heet natuurlijk niet voor niets 'inloop' kas. De kweekkas is 1 meter 190 hoog, en bijna iedereen kan er dus rechtop in staan in het midden van de kas. De kas heeft een lengte van 2 meter en is 1,27 meter breed. Groot genoeg om veel plantjes te kunnen kweken in de moestuin of aan huis. De kweekkas is open aan de onderkant, en je kunt het dus zo in de tuin zetten. Ook kun je de kweekkas op het terras zetten, om vervolgens te werken met bakken in de kas. 

Grote kweekkas makkelijk opzetten

De kweekkas bestaat uit een sterk frame, met bijgeleverde folie om de kas compleet te maken. Aan de voorzijde is de inloopkas voorzien van een oprolbare opening. Deze opening is, evenals het vastzetten van het folie aan het frame, voorzien van een Velcro bevestiging. Makkelijk in gebruik. Rits de opening open en maak hem bovenaan vast om binnen te komen. De inloop kweekkas is makkelijk te monteren, en onmisbaar als tuinieren je hobby is!

Afmetingen kweekkas: 200 x 190 x 127 centimeter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.