indigostruik zaden kopen grijsbladig, moestuinland.nl
Indigostruik zaden, Grijsbladige
Amorpha canescens - Prachtig, paars bloeiende struik, met geveerd grijsgroen blad. De plant wordt tussen de 0,5 en 1,5 meter groot.

Artikelnummer

V346510

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Indigostruik zaden kopen

De Amorpha canescens, in het nederlands Indigostruik, is een plant die erg sterk is. We vergelijken de struik regelmatig met de lavendel, omdat ze beide de eigenschap hebben om te gaan verhouten en hierdoor een grillige vorm aan gaan nemen. Snoei de indigostruik dan ook ieder voorjaar eens terug, waarna de plant een mooie vorm terugkrijgt.

De plant kan overleven in temperaturen tot wel -45 graden! Daarnaast heeft de plant een heel sterk wortelgestel. Hiermee kan de plant bosbranden overleven, doordat de wortels deels in tact blijven waardoor de struik in leven blijft. De indigostruik krijgt prachtige paarse bloemen, in de maanden juni en juli. De amorpha canescens krijgt prachtige, geveerde blaadjes en dit heeft een grijsgroene kleur. 

Amorpha canescens zelf zaaien

Zaaien van de Indigostruik doe je in de maanden april, mei, juni of juli onder glas. De zaden zullen in de meeste gevallen ontkiemen binnen 4 weken. Wanneer dit niet gebeurd, koel je het zaaisel terug, bijvoorbeeld in de koelkast, voor zo'n 2 weken. Wanneer je het gezaaide goed weer terugplaatst op een warme zonnige plaats zullen de zaden binnen enkele weken moeten onkiemen. Het zakje indigostruikzaden bevat zo'n 2 gram, wat overeenkomt met zo'n 450 zaden. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.