BIO BLOEMBOLLEN, Hyacinthus Hyacint Delft Blue (Blauw) | Moestuinland
Hyacint bloembollen, BIO Delft Blue
Biologische Hyacinthus bloembollen, die bloeien in een Delftsblauwe kleur. Prachtige voorjaarsbloeiers die de lente al vroeg in het jaar kleur geven.

Artikelnummer

Y325030

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,20
Prijs per 3 bloembollen
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Hyacint bloembollen kopen

Hyacinthus Delft Blue is een prachtige Hyacinten soort die biologisch geteeld is. De bloemen bestaan uit honderden kleine bloemetjes die samen 1 bloem vormen. De Hyacint begint al vroeg in het jaar te bloeien en zal de tuin vroeg in het jaar kennis laten maken met de kleurrijke bloemen. De blauwe Hyacinten zijn goed te combineren met verschillende soorten bloembollen, zoals Anemonen en Tulpen. 

Delfstblauw Hyacinten met fijn aroma

De Delftsblauwe Hyacint is ook een geurende plant en straalt een fijn lente-aroma uit. De biologische bollen kun je ook goed telen in potten en bakken, wat het ook leuk maakt op terrassen, balkonnen en andere kleinere ruimtes waar geen vollegronds tuinen zijn. Al met al dus een fijne voorjaarsbloeier die bloeit met heldere, frisse bloemen in een echt oud-Hollandse kleur. 

Hoe moet ik biologische Hyacinten kweken?

Je kunt de biologische bloembollen in het najaar poten, van september tot en met eind december. Zorg er alleen wel voor dat het tijdens het poten niet vriest. Plant de bollen op ongeveer 15 centimeter diepte in de grond. Hierna toedekken, water geven en de natuur zijn werk laten doen. De voeding en het leven zit in de bloembol en die zal zich in de lente gaan ontpoppen. De blauwe hyacinten zullen bloeien vanaf april en worden ongeveer 25 centimeter hoog.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.