hosta pariot wortelstokken kopen om zelf te poten
Hosta wortelstok, Hartlelie Patriot
De hosta patriot is een prachtige hartvormige plant die ook wel de hartlelie wordt genoemd. Zeer geschikt om in de schaduw te planten. Je poot ze eenvoudig zelf met deze wortelstokken.

Artikelnummer

Y124950

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Hosta Wortelstok Patriot kopen

De Hosta, ook wel Hartlelie genoemd, is een mooie plant die zeer geschikt is voor de schaduw. De plant kan in de volle grond, in borders of in een grote bloempot gepoot worden. Het blad is prachtig hartvormig gevormd, met groen in het hart en wit langs de bladranden. De hosta krijgt in de zomer bloemstengels met witte bloemen. De bloemstengels komen prachtig boven het blad uit en geven de hosta net wat extra's. De plant staat graag op een half-schaduw tot schaduwrijke plaats, met een vochtige grond. 

Hosta Patriot vaste plant poten

De hosta of hartlelie is goede winterharde plant. Poten van de wortelstokken die je geleverd krijgt in de verpakking doe je in maart, april en mei. Doe dit zo'n 10 centimeter diep en dek af met aarde of potgrond. De hosta heeft per plant graag een afstand van 30 centimeter. Deze patriot-hosta wordt zo'n 40 centimeter hoog en bloeit in de maanden juli, augustus en september.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.