biologische herfstraap zaden kopen - moestuinland
Herfstraap Zaden, Goldana | BIO
De Bio Goldana Herfstrapen hebben geel vruchtvlees en zijn snelgroeiend. Naast de knol is ook het blad van de herfstraap te eten!

Artikelnummer

SL0406

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Herfstraap zaden kopen

Rapen zijn tegenwoordig niet ontzettend bekend meer in ons land. En dat is jammer, want herfstrapen zijn bijzonder lekker en veelzijdig in het bereiden ervan. Ook kun je deze Goldana herfstraap een zandraap noemen. Het vruchtvlees is geel van kleur en ze zijn ontzettende snelle groeiers. De smaak is zacht en ook wat pittig. Mooie, ovale ronde vorm. Naast de knollen kun je de bladeren van de herfstrapen ook gewoon eten. Zo is de herfst-, of zandraap enorm divers in teelt en bereiding!

Herfstraap zaaien

De biologische zaden van deze Goldana herfstraap zijn alleen direct ter plaatse in de vollegrond te zaaien. De zaaiperiode kent 2 tijden, namelijk in maart/april en in juli/augustus. Je kunt de zaden in deze beide periode zaaien, als schiet de herfstraap minder snel als je zaait in juli en augustus. De kiemduur van de herfstrapen bedraagd ongeveer 14 dagen. Na het zaaien de jonge planten beschermen tegen koolvliegen met gaas tegen insecten. De rapen zijn te oogsten na ongeveer 2 maanden. Na de oogst inkuilen en te bewaren tot aan de winter. Ook kun je de knollen invriezen. Bij elk gewas belangrijk, maar ook de herfstraap zeker niet elk jaar op dezelfde plek telen!

Biologische herfstaap zaden kopen

Deze Goldana herfstraap zaden zijn geteeld, schoon gemaakt en verpakt volgens de biologische richtlijnen zoals die in de Europese Unie zijn omschreven. Dit houdt in dat er bijvoorbeeld niet is gewerkt met kunstmest, chemicaliën of andere slechte substanties. Gecontroleerd door stichting SKAL.  

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.