Hemerocallis bloembol kopen, Daring Deception Roze bloembollen bestellen | Moestuinland
Daglelie bloembol, Hemerocallis 'Daring Deception'
Hemerocallis - Deze zalmroze Daglelie of Hemerocallis is eenvoudig te kweken, maar bloeit prachtig! Echt iets bijzonders.

Artikelnummer

Y123600

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,99
Prijs per bloembol
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Roze Daglelie bloembollen kopen

De Hemerocallis is ook wel in ons land bekend als de zogenaamde Daglelie. De Daglelie bloeit inderdaad maar slechts 1 dag, maar er zitten zoveel knoppen in de planten, dat je er maandenlang van kunt genieten. Bijzondere bloeiwijze, maar ook een bijzondere kleursamenstelling. De bloemen van deze Hemerocallis 'Daring Deception' zijn namelijk zalmroze van buiten en donker paars naar binnen lopend. Het hart van de bloemen is geel, met volle stampers. Erg mooi in elke tuin, waar het meteen de aandacht pakt. Ook erg geliefd bij bijen en andere nuttige insecten. 

Hoe moet ik de Daglelie telen?

Je kunt de Daglelie poten in het voorjaar, in de maanden maart, april en mei. Wacht wel even tot de vorst het land uit is. Na het poten water geven. De 'Daring Deception' Daglelie is niet moeilijk te telen, terwijl je er wel jarenlang van kunt genieten. Deze vate plant kan dus perfect in elk soort tuin geteelt worden. De Hemerocallis komt al vroeg in het jaar boven, en wordt steeds groter, jaar op jaar. Bloeit in de maanden juni, juli en augustus. Dus per knop maar 1 dag, maar met de hoeveelheid knoppen is er vaak zat wat te zien!

De Hemerocallis 'Daring Deception' in het kort:

  • Inhoud: 1 bloembol/bloemknol;

  • Poten: maart, april, mei;

  • Bloei: juni, juli, augustus;

  • Hoogte: 60 centimeter;

  • Standplaats: Volle zon.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.