Helleborus orientalis knol kopen, Montsegur | Moestuinland
Helleborus knol, Montsegur (orientalis)
De Helleborus is een bijzondere schaduwplant die voornamelijk in de wintermaanden bloeit. Prachtig om de tuin in de grijze maanden op te fleuren.

Artikelnummer

Y123350

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á5,75
Prijs per knol
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Helleborus orientalis Montsegur knol kopen

De Helleborus orientalis is een wintergroene en winterharde vaste plant die goed doet in de schaduw of halfschaduw. Een prachtige voorjaarsbloeier of winterbloeier zelfs die goed tegen kou en weinig zon kan. Deze Helleborus Montsegur bloeit met paarse bloemen met een geel hart. De bloemen zijn stervormig en worden ongeveer 40 centimeter hoog. Wordt ook wel Nieskruid of Kerstroos genoemd, vanwege de bloei net na de Kerstdagen. 

Helleborus opkweken

De Helleborus Montsegur is dus een vaste plant die winterhard en wintergroen is. Je kunt deze meerjarige plant poten in het voorjaar, van maart tot en met mei. De knol na het poten water geven, en vervolgens zal de natuur zijn werk doen. Helleborus houdt wel van een goed voedzaam stukje grond. Niet teveel zon, want in de zomer kan dat teveel worden voor deze winterplant. De bloei van deze wintergroene plant is van januari tot en met april. Prachtige bloemen!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.