Groente zaden kopen, Collectie van 6 (Balkon, terras, potten) | Moestuinland Sfeerimpressie inhoud kweekset Zij aanzicht groentecollectie balkon terras | Moestuinland
Groente zaden kopen, Collectie van 6 (Balkon, terras, potten) | Moestuinland Sfeerimpressie inhoud kweekset Zij aanzicht groentecollectie balkon terras | Moestuinland
Groenten voor balkon & terras zaden, Collectie van 6
Een mooie verpakking met 6 soorten groenten die je goed kunt kweken op een terras of balkon. Wordt geleverd met steeketiketten en potlood.

Artikelnummer

084082

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á6,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Groentezaden pakket voor balkon en terras kopen

Dit toffe kweekset bevat 6 soorten groenten die je kunt kweken bij weinig ruimte, zoals een balkon en/of terras in potten. Deze collectie bevat 6 soorten groente die compact zijn als plant en als oogst. Je kunt ze eenvoudig zelf kweken in potten, bakken, plantzakken, hanging baskets of een vierkante moestuin-meter! Diverse soorten groente zaden zoals:

Wortels, Parijse Markt
Deze wortels groeien niet zoals de normale wortel, in de lengte, maar als ronde vorm. De wortels smaken verder hetzelfde als de langwerpige wortels, maar je kunt deze ook kweken in bakken omdat ze niet diep de grond in hoeven te wortelen. Ook snelle te oogsten.

Peultjes, Sugar-Snap Delikett
Deze kleine peultjes zijn heerlijk van smaak en dun van vorm. Leuk om zelf te kweken en echt heerlijk van smaak. Mooi ras om te kweken bij weinig ruimte.

Mini-sla, Romeinse Gem (Rood en groen)
Deze mix bevat 2 kleuren soorten mini-sla. Ook wel steeksla of Little Gem genoemd. Groeit snel, en is meerdere keren van te oogsten als je niet te diep afsnijdt. De kleurenmix geeft een mooi beeld in potten/bakken tijdens de kweek, maar ook later op het bord.

Pottomaat, Gourmandise
Een sierlijke, smaakvolle pottomaat met een dieprode kleur. Deze tomaten zijn rond/ovaal van vorm en groeien in trossen. Compacte plant, wat het tot een ideale pottomaat maakt.

Paprika, Snackpaprika Paragon
Leuke, compacte blokpaprika's! Mooi, redelijk nieuw ras met een goede oogst aan heerlijk paprika's. Voor potten redelijk groot, maar kan nog wel mooi. Plant groeit goed en maakt veel blad aan. Doen het in potten extra goed, omdat de warmte er beter bij kan.

Komkommer, Snackkomkommer Kalimero F1
Zeer sterk en productief ras snackkomkommer. Geeft een rijke oogst aan smaakvolle komkommer van ongeveer 15 centimeter lang zonder stekels. Je kunt zei iets helpen bij het opbinden. Mooie plant en goede oogst. Hybride zaden.

Cadeau voor moestuinder met weinig ruimte

Het groentezaden pakket voor balkon en terras (potten) wordt geleverd in een sierlijk doosje. Naast de zadencollectie, bevat het ook 6 stekers en een potlood, zodat je gelijk kunt opschrijven wat je waar gezaaid hebt. Handig! Ook leuk om iemand cadeau te geven.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.