Biologische goudsbloem zaden kopen, Bio Beschrijving | Moestuinland Beschrijving Goudsbloem zaden zaaien BIO | Moestuinland Goudsbloem zaden, Biologische Ball's Orange | Moestuinland
Biologische goudsbloem zaden kopen, Bio Beschrijving | Moestuinland Beschrijving Goudsbloem zaden zaaien BIO | Moestuinland Goudsbloem zaden, Biologische Ball's Orange | Moestuinland
Goudsbloem zaden, Biologische Ball's Orange | BIO
Deze biologische Ball's Orange zaden zijn prachtig in de borders, perken en in de moestuin. Ook te gebruiken als snijbloem.

Artikelnummer

94080

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

€ 3,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Goudsbloem Orange zaden kopen

Een prachtige oranje, eenjarige bloem die je kunt telen uit biologisch zaad. De Goudsbloem Ball's Orange is één van de meest bekendste en ook populairste rassen die er zijn. Je kunt Goudsbloemen voor heel veel manieren telen. Zo staat de Goudsbloem prachtig in perken en borders, maar ook erg mooi in de moestuin. De geur die de Calendula officinalis verspreid houdt mieren op afstand. Daarnaast is de Goudsbloem ook als te eten, en kun je bloemen erg goed als snijbloem gebruiken. Niet moeilijk om te telen, wel erg mooi om te zien in huis, tuin of moestuin.

Calendula officinalis kweken

Je kunt de biologische Goudsbloem zaden onder glas zaaien van maart tot en met april. Direct in de volle grond is ook goed te doen, en dat kan van eind maart tot en met mei. Kies voor breedwerpig zaaien, of netjes op regels. De zaden ontkiemen na ongeveer 2 weken, en als de jonge plantjes zijn opgekomen kun je ze nog iets uitdunnen bij te dik zaaien. 85 dagen na het zaaien kun je genieten van de Ball's Orange Goudsbloem. De Goudsbloem wordt ongeveer 60 centimeter hoog. De Goudsbloemen zullen bloeien in de maanden juni tot oktober.

Een verpakking bevat ongeveer 1,5 gram biologisch zaad, wat neerkomt op zo'n 120 zaden. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.