Vintage gieter kopen blauw Gieter M, kleuren gieters Esschert vintage look | Moestuinland Vintage gieter kopen grijs Vintage gieter kopen groen
Vintage gieter kopen blauw Gieter M, kleuren gieters Esschert vintage look | Moestuinland Vintage gieter kopen grijs Vintage gieter kopen groen
Gieter L, Vintage (8,5 liter)
Deze vintage gieter is beschikbaar in 3 soorten kleuren: Grijs, blauw en groen. Mooie tinten die een gave uitstraling geven aan de gieters.

Artikelnummer

ZTG285

ÔéČ┬á23,95
Prijs per stuk
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Gieters L vintage (8,5 liter) kopen

Deze gave vintage gieters hebben een inhoud van 8,5 liter. Dat is gieter waar een flinke hoeveelheid water in kwijt kan. ZO hoef je niet oneindig vaak naar de kraan of de waterton te lopen om deze te vullen. Deze vintage gieters zijn beschikbaar in 3 kleuren: Grijs, blauw en groen. De gieters hebben allemaal een afneembare broes, zodat je kunt gieten met gaatjes, maar ook zonder gaatjes als 1 enkele tuit. 

Engelse gieters kopen

De Vintage gieters hebben allemaal een handvat aan de achterkant van de gieter, in tegengestelde richting van de tuit, en bovenop bevind zich ook een handvat. Zo kun je op je eigen manier water geven, wat je het prettigst vindt. Het model van deze gieter is gebasseerd op een Engels tuingieter, waar deze vorm en uitstraling heel normaal is. De gieter is 35 centimeter hoog en 49 centimeter lang. De breedte is 22 centimeter. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.