Gerbera zaden kopen, Grootbloemig mix | Moestuinland
Gerbera zaden, Grootbloemig mix
Gerbera jamesonii - Gerbera's zijn prachtige bloemen in tal van kleurrijke tinten. Meerjarige bloemen, dus ze komen het jaar erop gewoon weer op. Ook te gebruiken als snijbloem.

Artikelnummer

SL5495

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Gerbera zaden kopen

Gerbera's zijn prachtige bloemen met zowel stevige stelen en ook met prachtige volle knoppen. Deze zaden produceren een mix van Gerbera's in verschillende soorten kleuren. Rood, wit, roze, oranje, geen frisse kleur ontbreekt er in deze Gerbera mix. Het zijn grootbloemige planten, met dus een stevige, flinke bloem. Ook zijn deze bloemen meerjarig, wat betekent dat ze in het jaar na het zaaien, gewoon weer opkomen. De bloemen bloeien in het 2e jaar. Geschikt voor de siertuin, maar ook als je ze wil gebruiken als snijbloem. 

Hoe moet ik Gerbera's zaaien?

Je kunt de Gerbera zaden zaaien in de maanden maart, april en mei. Doe dit onder glas bij een temperatuur van 20-22 graden. Onder de 20 graden zullen de zaden niet ontkiemen. Na ongeveer 20 dagen zal dit gebeurt zijn. Na de opkomst van de plantjes, de hanteerbare bloemetjes verspenen, dan de planten flink laten doorwortelen, en later in potten of bakken uitpoten. In de volle grond kan ook, maar in potten of bakken kun je de planten makkelijk naar binnen halen bij stevige kou in de winter. De bloeiperiode van de Gerbera is in de maanden mei, juni, juli en augustus. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.