Eeenvoudige groente zadenpakket kopen | Moestuinland Groente zaden pakket voor de starter | Moestuinland Gemakkelijke groente zaden kopen, Selectie van 6 | Moestuinland Compleet zaaipakket voor startende moestuinder
Eeenvoudige groente zadenpakket kopen | Moestuinland Groente zaden pakket voor de starter | Moestuinland Gemakkelijke groente zaden kopen, Selectie van 6 | Moestuinland Compleet zaaipakket voor startende moestuinder
Eenvoudige groente zaden, Starter - Collectie van 6
Deze selectie van 6 verschillende soorten groenten zijn samengesteld uit de meest makkelijk te telen soorten. Zowel in zaaien als in groei.

Artikelnummer

084084

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á6,50
Prijs per set
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Gemakkelijk groente zaden kopen?

Deze mooie, gebalanceerde selectie van groenten, is samengesteld als een gemakkelijk te zaaien en te telen selectie. De 6 soorten zijn allemaal vrij populair en ze geven oogst van het voorjaar tot aan het eind van de winter. Zo kun je nooit meer zeggen dat je geen vroege vingers hebt, voordat je deze selectie met zaden hebt geprobeerd. De zaden zijn afkomstig uit van het merk Sogo, en zijn van zeer goede kwaliteit. Inclusief houten steeketiketten, potlood en zaai-instructie.

Welke gewassen zijn gemakkelijk te telen?

De eerste van deze 6 is de Rode biet, de Crosby's Egyptian. Deze bieten staan lang in de grond en hebben een jarenlange staat van dienst. Ze worden al jaren geteeld vanwege hun goede opkomst, en vanwege de zoete smaak. De zaden zijn buiten te zaaien van April tot Juli, op een zaaibed in regels. Voldoende vochtig houden. Om de 4 weken zaaien om door te kunnen eten. Oogsten van Juni tot Oktober. 

Sla, de Red Salad Bowl. Dit typische Engelse ras sla, doet het altijd goed. Zowel in de opkomst als ook in de groei. Je kunt deze sla eten als jonge snijsla, maar ook als volgroeide krop. Buiten te zaaien van Maart tot Augustus in potten, bakken of gewoon in de volle grond. Dun zaaien, en bij de teelt onkruidvrij houden. Oogsten van Mei tot Oktober voor de Baby Leaves en vanaf Augustus voor volgroeide kroppen. 

Bonen zaden, Miracle. Chineese boontjes, één van de meest makkelijk te telen boontjes. De bonen groeien aan stam, zogenaamde stambonen. Je hoeft ze dus niet te leiden aan stokken. Binnen voor te zaaien, of vanaf half mei buiten in de moestuin. Smakelijke, fijne boontjes. Rijkdragend! Zaaien tot en met juli. Oogst van juli tot en met oktober.

Hoeveel zaden van elk gewas?

Wortels, Amsterdamse Bak 2. Weer een typische makkelijke groente. De meest vroege wortels zijn eenvoudig te telen en hebben een heerlijke, zoete smaak. Je kunt deze wortelzaden zaaien van Maart tot Juli op zaaibedden. Zaai op regels, zodat je weet waar je gezaaid hebt. Uitdunnen als ze zijn opgekomen. Oogsten van Juni tot November. 

Radijs Saxa 2. Deze mooie, donkerrode radijsjes zijn ontzettend snel te oogsten. Ze groeien heel erg snel en zijn ook in de teelt erg eenvoudig. De smaak is lekker mals en de radijsjes zijn rond van vorm. Te zaaien van Februari tot September. Zaaien op regels, en iets bedekken met zand, ongeveer 1 centimeter. Elke 3 á 4 weken zaaien om te kunnen blijven oogsten. Oogstperiode is van April tot Oktober. 

Pompoen, Rouge vif d'etampes. Een Franse Pompoensoort die je zowel voor de sierteelt, als ook voor de consumptie kunt telen. Standaard formaat, grootte en kleur. Mooie oranje Pompoen die rankend is. Van mei tot en met juni te zaaien en te oogsten van augustus tot en met oktober. Erg gemakkelijk te kweken, als ze voldoende zon en water krijgen. Easy!

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.