Gemakkelijke groente zaden kopen, Selectie van 6 | Moestuinland
Eenvoudige groenten, Collectie van 6

Deze selectie van 6 verschillende soorten groenten zijn samengesteld uit de meest makkelijk te telen soorten. Zowel in zaaien als in groei.

Artikelnummer

829045 

€ 6,50
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Gemakkelijk groente zaden kopen?

Deze mooie, gebalanceerde selectie van groenten, is samengesteld als een gemakkelijk te zaaien en te telen selectie. De 6 soorten zijn allemaal vrij populair en ze geven oogst van het voorjaar tot aan het eind van de winter. Zo kun je nooit meer zeggen dat je geen vroege vingers hebt, voordat je deze selectie met zaden hebt geprobeerd. De zaden zijn afkomstig uit Engeland en zijn van zeer goede kwaliteit.

Welke gewassen zijn gemakkelijk te telen?

De eerste van deze 6 is de Rode biet, de Crosby's Egyptian. Deze bieten staan lang in de grond en hebben een jarenlange staat van dienst. Ze worden al jaren geteeld vanwege hun goede opkomst, en vanwege de zoete smaak. De zaden zijn buiten te zaaien van April tot Juli, op een zaaibed in regels. Voldoende vochtig houden. Om de 4 weken zaaien om door te kunnen eten. Oogsten van Juni tot Oktober. Er zitten ongeveer 200 bieten zaden in deze verpakking.

Sla, de Lettuce Osterley. Dit typische Engelse ras sla, doet het altijd goed. Zowel in de opkomst als ook in de groei. Je kunt deze sla eten als jonge snijsla, maar ook als volgroeide krop. Buiten te zaaien van Maart tot Augustus in potten, bakken of gewoon in de volle grond. Dun zaaien, en bij de teelt onkruidvrij houden. Oogsten van Mei tot Oktober voor de Baby Leaves en vanaf Augustus voor volgroeide kroppen. Gemiddeld zo'n 300 zaden.

Rucola, Rocket Kennedy. Deze wilde Rucola is enorm goed van smaak en produceert een hoge opbrengst aan Rucola. Erg lekker in salades en ook als decoratie te gebruiken. Buiten zaaien van April tot Augustus, in grote potten of in de volle grond op zaaibedden. Dun zaaien, en licht bedekken met grond. Goed vochtig houden, daar houden de Rucola plantjes van. Oogsten van Mei tot Oktober. Ongeveer 350 zaden per verpakking.

Hoeveel zaden van elk gewas?

Wortels, St. Valery. Weer een typisch Engels soort groente. Deze Engelse wortels zijn eenvoudig te telen en hebben een heerlijke, zoete smaak. Je kunt deze wortelzaden zaaien van Maart tot Juli op zaaibedden. Zaai op regels, zodat je weet waar je gezaaid hebt. Uitdunnen als ze zijn opgekomen. Oogsten van Juni tot November. Ongeveer 375 zaden in dit zakje.

Radijs Cherry Belle. Deze mooie, donkerrode radijsjes zijn ontzettend snel te oogsten. Ze groeien heel erg snel en zijn ook in de teelt erg eenvoudig. De smaak is lekker mals en de radijsjes zijn rond van vorm. Te zaaien van Februari tot September. Zaaien op regels, en iets bedekken met zand, ongeveer 1 centimeter. Elke 3 á 4 weken zaaien om te kunnen blijven oogsten. Oogstperiode is van April tot Oktober. Ongeveer 150 zaden.

Spinazie Amerika. Deze Spinazie groeit heel snel en heeft gevarieerde, voedzame bladeren. Je kunt deze Spinazie zaaien van Februari tot  Augustus. Ook dit gewas niet te dik zaaien en dun bedekken met grond. Op 15 centimeter uitdunnen, voor goede, grote planten. De oogstperiode loopt van Maart tot en met Augustus. Snijdt de bladeren af, zodat ze kunnen doorgroeien. Ongeveer 150 zaden in deze selectie.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.