Aardbeiplanten als wortelstok kopen, Elsanta (10 stuks) | Moestuinland Elsanta wortelstokken kopen | Moestuinland
Aardbeiplanten als wortelstok kopen, Elsanta (10 stuks) | Moestuinland Elsanta wortelstokken kopen | Moestuinland
Garden Bag, Aardbei Elsanta (10 planten)
Een craft tas gevuld met 10 aardbeiplanten van het ras Elsanta. Stevige planten met een grote opbrengt aan heerlijke aardbeien.

Artikelnummer

Y701365

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á8,99
Prijs per bag (10 planten/stokken)
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Elsanta aardbeiplanten kopen

Kweek je eigen aardbeien met deze Aardbeien Garden Bag! Aardbeien zijn vaste planten en kunnen dus jarenlang geoogst worden. Deze verpakking bestaat uit een craft tas, de zogenaamde Garden Bag, met daarin 10 aardbeiplantjes. Beter gezegd, wortelstokken van de aardbeiplantjes, dus een vroeger stadium van de planten. Genoeg voor ruim één vierkante meter aan aardbeiplanten.

Wortelstokken/planten van aardbeien

Het ras aardbei is Elsanta. Eén van de meest populaire en gewilde aardbei rassen. Dit ras kenmerkt zich door grote vruchten, sterke planten en een langdurige oogstperiode. De aardbeien zijn doordragend en je kunt er dus langere tijd van oogsten. Lekker tijdens de warme zomermaanden, een paar frisse en zoete aardbeien! 

Online aardbei stekjes bestellen

De Elsanta aardbei wortelstokken kunnen gepoot worden in het voorjaar, rond de maanden januari tot en met april. Doe dit op ongeveer 5 tot 10 centimeter. Voor de meest optimale groei kun je de planten poten op 40 centimeter van elkaar. Na het plaatsen van de wortelstokken, de grond toedekken met aarde en daarna voldoende water geven. De oogstperiode van aardbeien is van mei tot en met juni.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.