Sneeuwklokje bloembollen kopen, Galanthus flore pleno (najaar) | Moestuinland Sneeuwklokje Bloembollen, Galanthus Flore pleno
Sneeuwklokje bloembollen kopen, Galanthus flore pleno (najaar) | Moestuinland Sneeuwklokje Bloembollen, Galanthus Flore pleno
Sneeuwklokje Bloembollen, Galanthus Flore pleno
Galanthus Flore Pleno - De welbekende Sneeuwklokjes bloeien als één van de eerste bloemen van het jaar, namelijk al in januari. Mooie, helderwitte bloemen.

Artikelnummer

Y309980

Levertijd

Medio september (hele bestelling in 1 keer)

€ 4,50
Prijs per 7 bloembollen
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Sneeuwklokje Galanthus bloembollen kopen

Sneeuwklokjes zijn ook wel bekend onder de Latijnse naam Galanthus. Deze Galanthus Flore pleno (Galanthus Elwesii) heeft prachtige witte bloemen met bijzondere openklappende bladeren en een groene binnenkant. De Sneeuwklokjes zijn één van de meest vroege bloeiers. Deze bloembollen kunnen namelijk in januari al uitkomen en gaan bloeien. Het leuke aan de Sneeuwklokje bloembollen is dat ze elk jaar steeds iets meer mooier gaan bloeien. Het eerste jaar is het nog matig, maar ze zullen elk jaar mooier gaan bloeien. Het Sneeuwklokje wordt ongeveer 10 tot 15 centimeter hoog.

Sneeuwklokje bollen poten

Je kunt deze najaarsbollen in de grond planten vanaf eind augustus tot en met december. Het ligt er aan wanneer de bollen gepoot worden en wat de weersomstandigheden doen, maar de Sneeuwklokjes hebben niet veel tijd nodig om te gaan bloeien. Deze najaarsbloembollen vinden het fijn om op een schaduwrijk plekje geplant te worden, onder de bomen bijvoorbeeld. Plant de bloembolletjes in goed losgewerkte grond, met de punten naar boven. De Galanthus Flore bloeit in de maanden januari en februari. De bloembollen tot het planten droog en koel bewaren!

  • Inhoud: 7 bloembollen

  • Planten van september tot december

  • Bloeit in januari en februari

  • Bolgrootte: 5/6 centimeter

  • Najaarsbol

  • Hoogte: 10 centimeter

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.