fungetec als natuurlijke bariere tegen schimmels
Fungetec moestuin, Schimmelbescherming (500 ML)| BIO
Gewassen in tuin en moestuin kunnen last krijgen van schimmels en bladvlekken. Dit kan je eenvoudig bestrijden met het bio schimmelbestrijdingsmiddel van Humuforte.

Artikelnummer

ZHF50FUMO

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á14,99
Prijs per Flesje (500ml)
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Fungetec Schimmelbescherming Biologisch kopen

Fungetec komt van het woord Fungi, wat schimmel betekend. De werking van dit product is dan ook duidelijk. Het helpt de plant op te staan tegen schimmels en bladvlekken. Ziektes die je hiermee kan bestrijden zijn: Meeldauw, Valse meeldauw, roest, hagelschot (krullend blad) en rooddraad. Het product is helemaal biologisch en veilig voor huisdier en kind. Het middel zal een aanwezige geur verspreiden, omdat het allerlei kruiden bevat die werken tegen de bovengenoemde ziektes. 

Natuurlijke bestrijding van schimmels bij planten

De gewassen die je behandeld met fungetec zullen het kruidenextract opnemen via wortels en bladeren, die vervolgens de werking versprijden via de sapstromen van de plant. Zo zal de plant in de meeste gevallen weer gezond worden. Behandelen kan in de maanden april, mei, juli en augustus. Na behandeling herhalen binnen 14 dagen voor een optimaal effect. 

Het middel kan gebruikt worden voor zowel bespuiten als gieten.
Dosering bespuiten: 25ml per 5 liter water. Spuit de boven en onderzijde hierbij goed nat. Behandeling herhalen binnen 14 dagen. 
Dosering gieten: 50ml per 5 liter water. Krab de aarde goed los, zodat het middel bij de wortels kan komen. Bij droog weer goed watergeven na de tijd. Behandeling herhalen binnen 14 dagen. 

Beide behandelingen herhalen binnen 14 dagen. Gebruik de schimmelbestrijding niet boven de 25 graden. Bij voorkeur bij droog, bewolkt weer. 

  • Vloeibaar mengsel van micronutriënten mangaan en koper

  • 1,6% mangaan oplosbaar in water

  • 0,6% koper oplosbaar in water 

  • Bruikbaar in biologische landbouw, volgens betreffende EG verordering

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.