Freesia bloembollen, Dubbel Double Fresia's | Moestuinland
Freesia bloembollen, Double mix
Fresia's zijn dankbare bloemen met schitterende kleuren. Je kunt ze gemakkelijk overal poten, ze staan overal mooi. Kleine, kleurrijke bloemen.

Artikelnummer

Y112880

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,50
ÔéČ┬á1,75
Prijs per 15 bloembollen
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Fresia's bloembollen kopen

Deze Freesia's zijn dubbelbloemig en geven makkelijk kleur aan de tuin, terras of het balkon. De Freesia is een bloem uit de Lissenfamilie en bloeit vaak in veel kleuren. Zo ook deze dubbelbloemige mix, in onder andere het rood, oranje, geel en wit. Hoewel de Freesia erg mooi staat in de tuin, zijn de bloemen ook erg geschikt op een vaas of in een boeket. Bovendien zijn de bloemen van deze dubbelbloemige Freesia's geurend!

Dubbelbloemige Freesia bloembollen poten

De dubbelbloemige Freesia is ten opzichte van de enkelbloemige variant, net iets voller. Je kunt de bloembollen poten in het voorjaar maar ook in het najaar, van september tot en met december. Doe dit op ongeveer 5 centimeter diepte, met 5 tot 10 centimeter afstand tussen de bollen. Na het poten van de bolletjes, de grond toedekken en water geven. De bloei van de Freesia is in het najaar, van juli tot en met september. De bloemen worden ongeveer 40 centimeter hoog.

Freesia dubbelbloemige mix;

  • Inhoud: 15 bloembollen;

  • Bloei: juli-september;

  • Hoogte: 40 centimeter;

  • Bolmaat: 5/+.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.