Fotolijst kopen met plantje kunstplant fotolijsten hout mdf | Moestuinland Fotolijst met plantje, M 3 fotolijstjes | Moestuinland
Fotolijst kopen met plantje kunstplant fotolijsten hout mdf | Moestuinland Fotolijst met plantje, M 3 fotolijstjes | Moestuinland
Fotolijst met plantje, 2 varianten
Verrijk een standaard fotolijstje met een extra dimensie door er een kunstplant naast te zetten! Geeft gelijk extra sfeer!

Artikelnummer

Z024787

ÔéČ┬á8,99
Prijs per stuk
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Fotolijst met plantje kopen

Fotolijstjes zijn leuk om in huis te hebben, maar soms wat aan de saaie kant. Natuurlijk, er zijn kleurrijke lijstjes die het geheel wat kunnen opfleuren, maar een fotolijstje met een plantje maakt echt verschil. Bevat 1 geheel van MDF hout, waarbij er een foto in het lijstje of de lijstjes gestoken kan worden. Daarnaast is een kunstplantje gemaakt, wat het tot een kleurrijk en levend geheel maakt! Mooie samenstelling van vorm, kleur en geheel.

Origineel fotolijstje geven

Het fotolijstje met 1 lijstje is 17 bij 12 centimeter. Het geheel is 25 bij 18,5 centimeter. De variant met 3 lijstjes heeft 1 lijstje van 20 bij 15 centimeter, en 2 lijstjes van 17 bij 12 centimeter. Het geheel van deze variant is 48 x 25 centimeter. De foto's zijn gemakkelijk te veranderen door de klipjes aan de achterkant los te maken, de foto te vervangen, en de klipjes er weer voor te schuiven. Gemaakt van MDF hout in een lichte kleur, zodat het een zachte uitstraling heeft. Leuk om te plaatsen in huis, maar ook leuk om iemand cadeau te geven!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.