Egg box kopen, Zaadbommetjes met bloemenzaad | Moestuinland Kleurrijke bloemenmengsels kopen egg box eierendoos green warriors zaadbommen | moestuinland Grow it Green Warrirors egg box zaadbom | Moestuinland
Egg box kopen, Zaadbommetjes met bloemenzaad | Moestuinland Kleurrijke bloemenmengsels kopen egg box eierendoos green warriors zaadbommen | moestuinland Grow it Green Warrirors egg box zaadbom | Moestuinland
Egg box, Zaadbommen bloemenzaden
Kleurrijke Egg Box, gevuld met 6 zaadbommetjes die een overvloed geven aan bloemen. Leuk om cadeau te doen en insecten te helpen!

Artikelnummer

Z03352

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á5,99
Prijs per Egg box (6 bommen)
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Egg box zaadbom kopen

Een Egg Box is een kleurrijk doosje met daarin 6 zogenaamde zaadbommetjes. De zaadbommen zijn gevuld met een mix vavn bloemenzaden en geven een fraai geheel aan bloemen. De zaadbommen lossen vanzelf op, waarna de zaden zo in de aarde vallen en kunnen ontkiemen. De zaadbommen zijn ook gekleurd en erg leuk om bij bijzondere gelegenheden te gebruiken!

Zaadbommetjes voor bijen en vlinders!

De zaadbommetjes zitten verpakt in een Egg Box van 10 bij 7 centimeter. Ze zijn beschikbaar in groen, geel en rood. Wil je echt graag een kleur hebben, laat het ons dan even weten, anders leveren we één van de kleuren. De zaadbommen zijn ongeveer een centimeter of 1 à 2 groot en hebben verschillende kleuren. Gooi de zaadbommen wat je de bloemen wilt telen, wacht op regen of gebruik een gieter, en de bloemen gaan groeien. Niet ingraven, wel licht aandrukken.

Bloembommetje zaad voor insecten

De zaaitijd van de zaadbommen is van maart tot en met juni. Zaai je ze later, dan komen ze in het volgende voorjaar op. Goed voor de insecten en bio-diversiteit! Het mengsel bevat verschillende soorten wilde en inheemse bloemenzaden.

Ook te bestellen voor feestjes, recepties, bruiloften en andere partijen. Beschikbaar in een sierlijke showdoos, en verpakt per 24 stuks. Neem hiervoor contact met ons op.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.