Eetbare bloemen zaden kopen, Mengsel Beschrijving voor het zaaien van eetbare bloemen | Moestuinland
Eetbare bloemen zaden kopen, Mengsel Beschrijving voor het zaaien van eetbare bloemen | Moestuinland
Eetbare bloemen zaden, Mengsel
Dit zaden mengsel bevat allemaal bloemen die eetbaar zijn. Leuk om te telen, nog leuker om te eten. Verrijk je maaltijd met dit kleuren mengsel!

Artikelnummer

H14886

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,89
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Eetbare bloemen zaden kopen

Een kleurrijk bloemenmengsel die je ook kunt eten! Dit aantrekkelijke mengsel bevat diverse soorten bloemen die eetbaar zijn en die je dus na het bloeien kunt verwerken in gerechten of dranken. Bevat onder andere Borage, Calendula, Tagetes, Viola, Tropaeolum en de Althea Rosa. Kleurrijke mix aan kleuren! Het mengsel heeft een lange bloeiperiode en de diversiteit in de bloemen maakt het ook decoratief tot een interessant en mooi zadenmengsel. Eenjarige bloemen met een lange bloeiperiode.

Hoe moet ik eetbare bloemen telen?

Je kunt de zaden direct in de volle grond zaaien in de maanden maart, april, mei en juni. Doe dit lekker breedwerpig uit de hand. Voor het zaaien kun je het beste ongeveer 2 tot 3 gram per vierkante meter aanhouden. De bloemen zullen in bloei staan in de periode van juni tot en met oktober. Oogsten als ze in bloei staan voor de meest optimale smaak, of lekker laten staan ter decoratie. De bloemen varieren in hoogte tussen de 30 en 120 centimeter. 

Verpakking bevat 5 gram zaad, dit zijn ongeveer 200-300 zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.