Eenvoudige Bloemen zaden kopen, Collectie van 6 | Moestuinland Starterpack voor beginners, bloemen zaad | Moestuinland Bloemenzaden voor starters | Moestuinland Kleurrijke bloemen voor de starter | moestuinland
Eenvoudige Bloemen zaden kopen, Collectie van 6 | Moestuinland Starterpack voor beginners, bloemen zaad | Moestuinland Bloemenzaden voor starters | Moestuinland Kleurrijke bloemen voor de starter | moestuinland
Eenvoudige bloemen, Collectie van 6 (Starter pack)
Deze collectie bestaat uit zaden voor bloemen die eenvoudige te telen zijn. Verschillende kleuren, soorten en maten, maar allemaal eenvoudig op te kweken.

Artikelnummer

084092

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á5,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Eenvoudige bloemen zaden kopen

Deze collectie bestaat uit 6 verschillende soorten bloemen die allemaal eenvoudig te telen zijn en dus voor iedereen mogelijk is. Zelfs met geen ervaring, moet dit een grote kans van slagen hebben. De bloemenzaden zijn allemaal van zeer goede kwaliteit en zijn afkomstig uit eigen land. De bloemen zijn gemakkelijk te telen, groeien goed en fleuren de tuin meteen op!

Welke bloemen kun je gemakkelijk zaaien?

Goudsbloem, Calendula Ball's Orange is een prachtige bloem die zeer populair is. Niet alleen omdat deze bloem prachtig is, maar ook omdat hij eenvoudig te telen is. Robuuste planten en mooi in zowel potten als in borders. Buiten zaaien van maart tot juni, of van augustus tot oktober in rijen. Zaden na het zaaien licht afdekken met fijne grond, of vermiculiet. Houd de grond onkruid vrij. Bloeiperiode loopt van mei tot oktober, de later gezaaid in het jaar erop. Hoogte: 30-60 centimeter.

Cosmea (Cosmos) Sensation. Deze kleurrijke mix van Cosmea is prachtig en kunnen erg gemakkelijk gekweekt worden. De bloemen variëren tussen roze en wit, en hebben allemaal een oranje hart. De bladeren van deze planten zijn ook erg mooi, en lijken erg op varens. Mooi in de tuin, maar ook erg mooi op de vaas met andere bloemen.

De Oost-Indische kers Milkmaid, is een prachtige witte bloem die ongeveer 100-150 centimeter lang wordt. Hebben weinig nodig om toch goed te kunnen groeien, en daarom in deze collectie zeer toepasselijk. Het zijn weelderige, vrijbloeiende planten die in elke tuin of border goed staan. Van april tot juni te zaaien, op 1,5 centimeter diepte. Ook kun je binnen zaaien, van februari tot mei, in potjes. Wel voldoende warm houden. Bloeitijd van Juni tot oktober. Kruipt over de grond.

Welke bloemen groeien altijd goed?

Slaapmutsje Mix. Deze plant is eigenlijk een Papaver en dus ook een beetje een klaproos. Maar dan wel in een andere variant, en goed op te kweken. De bloemen worden ongeveer 30-40 centimeter hoog en doen het goed in droge, warme delen. Zaaien van maart tot mei, of van augustus tot oktober voor de bloei in het jaar erop. Zaden licht afdekken. Als je de zaden in het najaar gezaaid hebt, moet je ze afdekken in de winter. Bloeitijd van juni tot oktober. Kleurrijk mengsel van slaapmutsjes.

Reuk-, of Siererwt. Royal Family Lavender. Deze blauwe siererwt of reukerwt is erg makkelijk te kweken, maar bloeit toch erg mooi. Koninklijke bloemen met zachte sierlijke kroonbladeren. De siererwten kunnen wel tot 2 meter hoog worden en het is een echte klimplant. Ruikt bovendien super lekker!

Bekermalva, Lavatera (Mont Blanc). De naam geeft zichzelf al een beetje prijs, de kleur van deze mooie Bekermalva. De bloemen zijn kelkvormig en wit van kleur. Geliefd bij bijen en andere insecten, en bovendien erg gemakkelijk op te kweken. Leuk om mee te beginnen als je wat bloemen in de tuin wilt!

Naast de zaden, die allemaal los verpakt zitten, bevat dit kweekset ook 6 houten steeketiketten en een potlood. Zo weet je precies waar je wat gezaaid hebt. Ook is er een uitgebreide zaai-instructie in de verpakking aanwezig.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.