Dwergpalm zaden kopen, Chamaedorea elegans (Mexicaanse Minipalm) | Moestuinland Dwergpalm zaden zaaien beschrijving | Moestuinland
Dwergpalm zaden kopen, Chamaedorea elegans (Mexicaanse Minipalm) | Moestuinland Dwergpalm zaden zaaien beschrijving | Moestuinland
Dwergpalm zaden, Chamaedorea elegans
Deze Mexicaanse Dwergpalm is prachtig om te telen als kamerplant. Deze Dwergpalm kan ondanks zijn naam, toch bijna 150 centimeter worden!

Artikelnummer

084010

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 2,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Dwergpalm zaden kopen

Deze Mexicaanse Dwergpalm is ontzettend gaaf om te telen! Het is een eigenlijk kleine palmboom/palmstruik uit de gebieden rond Mexico en Guatemala. Wordt ook wel eens Salonpalm of Bergpalm genoemd, vanwege de mooie standplaats in potten in het huis. Deze Mexicaanse Dwergpalm Chamaedorea elegans is ook goed te telen voor mensen met weinig ruimte, want hij wordt niet extreem groot als andere palmen. 

Dwergpalm zaden zaaien

Je kunt de zaden van deze Dwergpalm in de maanden vanaf half januari tot en met oktober zaaien, binnenshuis. Doe dit in zaaibakjes, waarbij de temperatuur eigenlijk 25 graden moet zijn voor het meest ideale kiemproces. Voor het zaaien, de zaden 48 uur laten weken in handwarm water. Als je de zaden hebt gezaaid en goed nat hebt gemaakt, kun je het zaaibakje het beste afdekken met huishoudfolie, zodat ze niet uitdrogen. Je kunt dit weer verwijderen als de plantjes zijn opgekomen. Je kunt de plantjes verpoten als ze ongeveer 6 centimeter groot zijn, in grote bloempotten. De Dwergpalm houdt van halfschaduw en het is een meerjarige plant.

Deze verpakking bevat ongeveer 15 zaden. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.