Duizendblad zaden kopen, Cerise Queen (roze) | Moestuinland
Duizendblad zaden, Cerise Queen (roze)
Een roze bloeiende Achillea soort met honderden kleine, roze bloemetjes. Verspreid een heerlijke geur en is geliefd bij insecten.

Artikelnummer

H15249

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,39
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Roze Duizendblad zaden kopen

Duizendblad variant die al vroeg in het jaar bloeit met duizenden kleine, roze bloemetjes. Een prachtige, meerjarige bloemsoort die van orgine eigenlijk als geneeskrachtig kruid werd gekweekt. De bloemen ruiken ook erg lekker en zijn geliefd bij bijen en vlinders. Mooi in de tuin, maar ook geschikt als droog-, en snijbloem.
 

Geveerde Duizendblad bladeren

De bladeren van Duizendblad zijn veerachtig en helder groen van kleur. Deze Achillea bloeit dus in een roze kleur, waarbij de tinten roze variëren. Om de bloemen te laten drogen, de bloemen vóór de bloei afsnijden en op een donkere plaats hangen, met de bloemen naar onder. 
 

Pink Achillea zaaien

Je kunt de zaden van deze Roze Duizendblad 'Cerise Queen' zaaien in de maanden mei en juni. Dit kan gewoon direct buiten in de grond of eventueel in huis. Vervolgens de plantjes uitplanten op de plek van bestemming in de maanden oktober/november. Het jaar erop zullen de bloemen elk jaar bloeien, en dit doen ze in de maanden mei, juni, juli en augustus. Deze Duizendblad wordt ongeveer 80 tot 100 centimeter hoog.

Latijnse naam: Achillea millefolium

Verpakking bevat ongeveer 75 zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.