Duizendblad zaden kopen, Achillea Summer pastels f2 | Moestuinland
Duizendblad zaden, Summer pastels F2 mix (Achillea)
Achillea millefolium - Deze Duizendblad mix is ontzettend kleurrijk. Varieert in kleuren roze, geel, oranje en wit. Worden ongeveer 75 centimeter hoog.

Artikelnummer

SL5000

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Duizendblad zaden Achillea mix kopen

Duizendblad kennen we doorgaans als witte bloem. Deze Duizendblad Summer Pastels F2 mix is echter veel kleurrijker. De bloemen hebben pastelkleuren in de kleur rood, oranje, geel en roze en bloeien in de zomermaanden. Deze Achillea is meerjarig en het zal je tuin, border of perkje dus meerdere jaren vrolijk opfleuren. Je kunt Duizendblad zowel als snijbloem, als ook als droogbloem gebruiken, of gewoon lekker in de tuin laten staan natuurlijk. Ruikt ook lekker als ze eenmaal binnen staan. Een favoriete bloemsoort die tegenwoordig veel geteeld en gebruikt wordt.

Wanneer kan ik Duizendblad zaaien?

Je kunt Duizendblad zaaien onder glas in februari en maart. Direct in de volle grond kan ook, maar dan moet je wachten tot half mei. Zaaien buiten kan tot en met eind juni. Doe dit in een zaaibed. Na de opkomst (ongeveer 21 kiemdagen) verspenen en uitplanten op de plek van bestemming. Duizendblad ontkiemt het beste bij een temperatuur van 18 graden. Uitplanten op 40 centimeter van elkaar. Duizendblad bloeit in de maanden juli, augustus en september. De Summer Pastels F2 Duizendblad mix wordt ongeveer 75 centimeter hoog. In een zakje zaad zitten ongeveer 250 Duizendblad zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.