Dubbele schoffel kopen, Pro Garden hout/staal | Moestuinland
Dubbele schoffel, Pro Garden
Handig bij het tuinieren: Een dubbele schoffel met aan 2 kanten een schoffel. Een drietand en een vast lemmet. Van hout en staal.

Artikelnummer

Z336241

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á3,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Dubbele schoffel voor de tuin kopen

Deze dubbele schoffel is ideaal om snel en nauwkeurig even de grond om te woelen en los te maken. De dubbele schoffel is voorzien van 2 kanten, waarmee je op eigen wijze de grond kunt omgooien. De ene kant is een drietand, waarmee je snel 3 banen in de grond maakt. De andere kant is een vlak, een soort schep, hiermee kun je snel schuin wat los harken, zoals een schoffel meer gebruikt wordt of iets aarde omgooien. Zo heb je eenvoudig en snel 2 stukken gereedschap in 1 gereedschap stuk. Een dubbele schoffel dus met een drietand en een veldhak. Fijn om sterke grond mee los te maken, cultiveren of dicht bij de planten de grond te schoffelen. 

Wat is een dubbele schoffel?

De dubbele schoffel is gemaakt van enerzijds hout, en anderzijds staal. Het handvat is gemaakt van hout. Aan de bovenzijde ervan is een gaatje gemaakt, zodat je de ook makkelijk ergens kunt ophangen, of om er een touwtje doorheen te halen. De steel van de dubbele schoffel en de werkbladen zelf zijn van staal. Lekker klassiek en typisch een kleurencombinatie voor in de tuin, het terras of de moestuin! De dubbele schoffel is 26 centimeter lang en 17 centimeter breed. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.