Biologische Muscari bloembollen kopen, Muscari armeniacum (Druifjes) | Moestuinland
Druifjes bloembollen, BIO Muscari armeniacum
Biologische bloembollen voor blauwe druifjes. De biologische Muscari is een mooie aanvulling op de biologische tuin of moestuin.

Artikelnummer

Y325670

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,99
ÔéČ┬á2,39
Prijs per 10 bloembollen
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische blauwe druifjes bloembollen kopen

Blauwe druifjes zijn misschien wel de parels van de lente. Hun sierlijke, klokvormige bloemen zijn gehuld in een prachtige tint blauw die doet denken aan de heldere lentelucht. Deze bloemen worden niet voor niets 'blauwe druifjes' genoemd, want hun kleine, dichte clusters lijken op druiventrossen. Ze stralen een delicaat, bijna sprookjesachtig aroma uit dat de lucht vult en je zintuigen betovert.

Biologische Muscari in de tuin/moestuin

Biologische bloembollen worden geteeld zonder het gebruik van synthetische chemicaliën en pesticiden. Dit betekent dat je bijdraagt aan een gezonder milieu en een meer duurzame tuinpraktijk ondersteunt. Het kweken van biologische Muscari-bloembollen helpt bij het behouden van een gezonde bodem. Door organische praktijken te omarmen, bevorder je het bodemleven en draag je bij aan een vruchtbare grond voor toekomstige gewassen.

Biologische blauwe druifjes poten

Biologische bloembollen poot je in het najaar, van september tot en met december. Doe dit op ongeveer 5 tot 10 centimeter diepte. Na het poten van de bio bollen de grond toedekken en water geven. De bollen zullen bloeien in de maanden april en mei, en de blauwe druifjes worden ongeveer 15 centimeter hoog.

BIO Muscari armeniacum

  • Inhoud: 10 bollen

  • Poten: September - December; 

  • Bloei: April - Mei

  • Hoogte: 15 centimeter

  • Kleur: Blauw

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.