Droogbloemen standaard, standaard voor bloemen en kruiden kopen vurenhout esschert | Moestuinland Blokje hout voor gedroogde bloemen kopen  | Moestuinalnd Sfeerfoto droogbloemen opzetten | Moestuinland
Droogbloemen standaard, standaard voor bloemen en kruiden kopen vurenhout esschert | Moestuinland Blokje hout voor gedroogde bloemen kopen  | Moestuinalnd Sfeerfoto droogbloemen opzetten | Moestuinland
Droogbloemen standaard, M
Heb je in de tuin bloemen gekweekt en deze vervolgens gedroogd? Dan wil je ze natuurlijk ook laten zien! Dat kan met deze droogbloemen standaard.

Artikelnummer

ZFH017

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Droogbloemen standaard kopen

Bloemen die in de tuin hebben gebloeid kunnen vaak nog goed gebruikt worden als snij-, of droogbloem. Droogbloemen zijn schitterend in huis, en geven vaak ook nog eens een heerlijke geur. Maar heb je eenmaal bloemen gedroogd, dan wil je de gedroogde bloemen wel kunnen opzetten. Daar is dit prachtige houten blok met verschillende dikte in gaatjes voor! Staat erg mooi in de vensterbank, in de keuken of in de slaapkamer. Geef je droogbloemen een standaard om in te kunnen staan en geniet nog langer je eigen geteelde, of vers geplukte bloemen!

Houten blok voor droogbloemen

Het bloemen-, en kruidenstandaard is niet alleen geschikt voor het opzetten van droogbloemen. Ook kruiden kunnen prima in deze standaard worden geplaatst. Het blok is gemaakt van kwalitatief vurenhout, en bevat 10 gaatjes met elk een verschillende dikte. Zo kun je altijd een geschikt gaatje vinden om de droogbloemen te schikken. Gemaakt van duurzaam 100% FSC hout. 

Gedroogde bloemen opzetten

Haal de natuur naar binnen met dit mooie droogbloemenstandaard. Handig om zelf te hebben, maar ook leuk om iemand cadeau te doen. Net te weinig? Geef er een zakje droogbloemen bij! Het houten blok is voorzien van een brandmerk, met als tekst: Dried Flowers & Herbs. Het houten blok heeft de volgende afmetingen: 15 x 4 x 4 centimeter.

Exclusief bloemen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.